reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
6 tydzien i to rzeczywiście wcześnie na tętno. Ja nawet nie chciałam USG przed 7 tygodniem bo wcześniej tętno może byloby a moze nie a jeśli nie to oczywiscie caly tydzien bym się zamartwiała i zakładała najgorsze.
Który to tydzien według ostatniej miesiączki?

Cześć Dziewczyny

Sekulinda bądź dobrej myśli, coś się zmienia, ja pamiętam że u mnie nic sie nie zmieniało, a jeszcze lekarka mówiła że zbiera się wokól krew... Trzymam za Ciebie kciuki, bo wiem jak sie czujesz

Ati pisz od razu co i jak!

Cięzko Was nadrobić, jak nie wchodzi się tu dzień :-)

Rozmawiałyście wczesniej o sposobach na zatwardzenie, z tym nie ma żartów.. Ja dwa tygodnie po porodzie trafiłam na ostry dyżur z powodu zatwardzenia. Boże, jak ja się męczyłam cały dzień, i słuchałam genialnych rad. Np. by wypić łyżkę oleju. Byłam tam zdesperowana że to zrobiłam. Plus jakieś mikstury, które chyba potem mnie totalnie rozsadziły od środka. Teraz zawsze mam w apteczce domową lewatywę jakby co...

Jestem dziś totalnie zmęczona, senna i nie do życia... Najchętniej przytuliłabym się do poduszki i tak spędziła dzień, ale niestety nie mogę :-)
Pogoda słoneczna, ale tylko mnie drażni, jak zresztą wszystko wokól ...

A ja po obiadku nabralam ochoty na...

Załączniki

• 1435614638705.jpg
    1435614638705.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Do góry