reklama
6 tydzien i to rzeczywiście wcześnie na tętno. Ja nawet nie chciałam USG przed 7 tygodniem bo wcześniej tętno może byloby a moze nie a jeśli nie to oczywiscie caly tydzien bym się zamartwiała i zakładała najgorsze.
Który to tydzien według ostatniej miesiączki?
Który to tydzien według ostatniej miesiączki?
madziolina_p
Fanka BB :)
Ale jest zarodek Sikulinda? Ja tez jak bylam w 6 tyg i ktoryms dniu to nie bylo
Bozienka24
Ati kciuki zaciśnięte dawaj odrazu znać
novaspace
Cześć Dziewczyny
Sekulinda bądź dobrej myśli, coś się zmienia, ja pamiętam że u mnie nic sie nie zmieniało, a jeszcze lekarka mówiła że zbiera się wokól krew... Trzymam za Ciebie kciuki, bo wiem jak sie czujesz
Ati pisz od razu co i jak!
Cięzko Was nadrobić, jak nie wchodzi się tu dzień :-)
Rozmawiałyście wczesniej o sposobach na zatwardzenie, z tym nie ma żartów.. Ja dwa tygodnie po porodzie trafiłam na ostry dyżur z powodu zatwardzenia. Boże, jak ja się męczyłam cały dzień, i słuchałam genialnych rad. Np. by wypić łyżkę oleju. Byłam tam zdesperowana że to zrobiłam. Plus jakieś mikstury, które chyba potem mnie totalnie rozsadziły od środka. Teraz zawsze mam w apteczce domową lewatywę jakby co...
Jestem dziś totalnie zmęczona, senna i nie do życia... Najchętniej przytuliłabym się do poduszki i tak spędziła dzień, ale niestety nie mogę :-)
Pogoda słoneczna, ale tylko mnie drażni, jak zresztą wszystko wokól ...
Sekulinda bądź dobrej myśli, coś się zmienia, ja pamiętam że u mnie nic sie nie zmieniało, a jeszcze lekarka mówiła że zbiera się wokól krew... Trzymam za Ciebie kciuki, bo wiem jak sie czujesz
Ati pisz od razu co i jak!
Cięzko Was nadrobić, jak nie wchodzi się tu dzień :-)
Rozmawiałyście wczesniej o sposobach na zatwardzenie, z tym nie ma żartów.. Ja dwa tygodnie po porodzie trafiłam na ostry dyżur z powodu zatwardzenia. Boże, jak ja się męczyłam cały dzień, i słuchałam genialnych rad. Np. by wypić łyżkę oleju. Byłam tam zdesperowana że to zrobiłam. Plus jakieś mikstury, które chyba potem mnie totalnie rozsadziły od środka. Teraz zawsze mam w apteczce domową lewatywę jakby co...
Jestem dziś totalnie zmęczona, senna i nie do życia... Najchętniej przytuliłabym się do poduszki i tak spędziła dzień, ale niestety nie mogę :-)
Pogoda słoneczna, ale tylko mnie drażni, jak zresztą wszystko wokól ...
madziolina_p
Bozienka24
A ja mam ochotę na wate cukrową ehhhh
reklama
madziolina_p
Ati a Ty jak po wizycie?