reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Jest piękny zarodek, serce bije 160/min, ma 1,19mm. Potem wrzuce foto bo z tego wszystkiego zapomniałam zabrać saszetki kluczami z gabinetu i musze jechac znowu 40 minut w jedną stronę :wściekła/y:

reklama
Czesc. Zarejestrowalam sie i mam karte ciazy. Nawet testu mi niezrobila. Na slowo kobitka uwierzyla. Terminu porodu nie wyliczyla sama tylko mnie pyta kiedy rodze. Normalnie bylam znowu w szoku. Usg do 3 tyg mnie wezwia... Nastepna wizyta w 17 tyg.

Pobrala mi tylko krew i mocz i tyle....

Milego dnia panienki....

madziolina mowila ze zarodek jest ze niby wszystko sie spoko rozwija, ale tentna nie ma, zobaczymy co jutro pokaze beta nie nakrecam sie juz bo zfiksuje :p a co do tego ktory to tydzien to juz serio nie wiem bo 2 tyg temu lekarka tez mowila ze to 6 tydz, ostatnia @ mialam 3 maja cykle mam 31 dniowe :p
Ati gratulacje mega milo slyszec takie dobre wiadomosci :-)
...a po obiadku mam ochote na disco polo na fula na poprawe humorku :-D

Czesc kobietki.

Ati superasnie ze wizyta udana

Sikulinda to ja termin ostatniej @ mialam 2 maja i ostatnie cykle tez 31 dni hihi czyli termin bedziemy miec blisko siebie
[emoji106]

dopiero co dotarlismy do domu. padam na twarz :)
ogolnie to sklepu z łózkami juz nie ma a szkoda, za to kupilam sobie kilka ubranek ;)
Corka oczywiscie wariuje, maz poszedl grac w kosza, a ja bede odpoczywac jak sie w ogole da :)

reklama
Do góry