reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
To może wyjdziemy bo w domu mi marudzi a w wózku w ogrodzie to przynajmniej śpi.
Ehh te marudy po szczepieniu

U nas juz lepiej. Wczoraj spacer o 18.oo, rozgladal sie i zasnal a potem spal jeszcze w domu do 2o.oo.

W nocy dwa razy po 3 godz. A juz sypial dluzej...

O 6.oo big kupa i dziecko szczesliwe.

Ola, co za sny;) Pakuj Antka i zapraszamy ;)

Moj je co ok 3 godz. Nieraz jak zje mniej to po 2 godz.dostanie a jak spi to i po 4.

Ja jestem zadowona z mm i kp z laktatora plus wieczorne i popoludniowe wiszenie na cycku kiedy mam czas i ochote. Taki deser dla malego.

Mij rekord z laktatora to 9o mll ale ostatnio cos slabiej bo jestem przemeczona i nie mam nawet kiedy odciagac.

Antek je dzis po 1oo mll. Taki maluch umie pokazac,ze juz koniec. Szkoda wylewac mojego mleka ale coz...

A golebie odegnane. Jutro jedziemy po nowe kwiaty i przy okazji na wycieczke w okolice;)

Dziewczyny jak mierzycie temperaturę maluchom? Macie te termometry bezdotykowe czy tradycyjne?

Caro jaki masz i jaką ma dokładność pomiaru? Ja właśnie jeden zwróciłam bo różnica w porównaniu ze zwykłym elektronicznym była 1 stopień (czyli 10 kresek).

Ja oddałam 3 zanim znalazłam odpowiedni. Z tego korzystam już 2 lata i jestem zadowolona. Zaraz znajdę jak się zwie

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
ThermoFlash. Kupiłam w "Mama i Ja"

reklama
Do góry