reklama
Carolajna32
Fanka BB :)
PaniAg
U nas juz lepiej. Wczoraj spacer o 18.oo, rozgladal sie i zasnal a potem spal jeszcze w domu do 2o.oo.
W nocy dwa razy po 3 godz. A juz sypial dluzej...
O 6.oo big kupa i dziecko szczesliwe.
Ola, co za sny Pakuj Antka i zapraszamy
Moj je co ok 3 godz. Nieraz jak zje mniej to po 2 godz.dostanie a jak spi to i po 4.
Ja jestem zadowona z mm i kp z laktatora plus wieczorne i popoludniowe wiszenie na cycku kiedy mam czas i ochote. Taki deser dla malego.
Mij rekord z laktatora to 9o mll ale ostatnio cos slabiej bo jestem przemeczona i nie mam nawet kiedy odciagac.
Antek je dzis po 1oo mll. Taki maluch umie pokazac,ze juz koniec. Szkoda wylewac mojego mleka ale coz...
A golebie odegnane. Jutro jedziemy po nowe kwiaty i przy okazji na wycieczke w okolice
W nocy dwa razy po 3 godz. A juz sypial dluzej...
O 6.oo big kupa i dziecko szczesliwe.
Ola, co za sny Pakuj Antka i zapraszamy
Moj je co ok 3 godz. Nieraz jak zje mniej to po 2 godz.dostanie a jak spi to i po 4.
Ja jestem zadowona z mm i kp z laktatora plus wieczorne i popoludniowe wiszenie na cycku kiedy mam czas i ochote. Taki deser dla malego.
Mij rekord z laktatora to 9o mll ale ostatnio cos slabiej bo jestem przemeczona i nie mam nawet kiedy odciagac.
Antek je dzis po 1oo mll. Taki maluch umie pokazac,ze juz koniec. Szkoda wylewac mojego mleka ale coz...
A golebie odegnane. Jutro jedziemy po nowe kwiaty i przy okazji na wycieczke w okolice
Carolajna32
Bezdotykowy używam.Dziewczyny jak mierzycie temperaturę maluchom? Macie te termometry bezdotykowe czy tradycyjne?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Carolajna32
Ja oddałam 3 zanim znalazłam odpowiedni. Z tego korzystam już 2 lata i jestem zadowolona. Zaraz znajdę jak się zwie
ThermoFlash. Kupiłam w "Mama i Ja"
ThermoFlash. Kupiłam w "Mama i Ja"
Bettina2701
Tez mam bezdotykowy termo Flash chyba
reklama
Bettina2701
Taki mam:
Link do: Termometr ThermoFlash Evolution LX-26, bezdotykowy, biały, 1 szt - Portal Dbam o Zdrowie
Jest dosyć drogi ale dobry
Link do: Termometr ThermoFlash Evolution LX-26, bezdotykowy, biały, 1 szt - Portal Dbam o Zdrowie
Jest dosyć drogi ale dobry