Hej dziewczyny,
AliaMaris Twoi chlopcy chyba sobie jeszcze nie zdaja sprawy, ze jest ich dwoch i kazdy chcialby byc lulany jak najdluzej
PaniAg moj tez dzis w nocy od 2 co dwie h pobudka, ja jeszcze nie moglam zasnac, bo on stekal oczywiscie. A tak z ciekawosci-w nocy karmisz Antka piersia czy mm?
Aschlee dolaczam sie do niewiedzacych jak sie nazywaja
. Ja, po dzisiejszej nocy, wstalam bardziej zmeczona, niz po wczorajszym dniu, bo caly wczorajszy dzien Antek praktycznie przespal i nie gwiazdorzyl
Mkvet Ty to masz złote dziecko! Powodzenia dla meza
A dzis moj za to bawil sie z Antkiem, pokazywal mu te karty kontrastowe, a Antek tak sie do nich cieszyl, ze mój PEŻet (partner życiowy
) miał lzy w oczach!! Ze wzruszenia oczywiscie
szok
U nas rozmowa sie udala, oczywiscie jak przyszlo co do czego to nie wiedzialam co powiedziec :/ ale w koncu cos tam wyksztusilam z siebie i zobaczymy jak bedzie w praktyce.
Moj Antek nie chce ssac z jednej piersi :/ nie chce jej w ogole zlapac czasami, a jak juz zlapie to za chwile puszcza, mleko mu z niej na pewno leci, bo nieraz kapie (z tej drugiej tez kapie, zeby nie bylo ze za szybko plynie mleko)... Wasze dzieci tez tak maja? O co moze chodzic?