reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
hejo. U nas tez mamy trzyma glowke lecz potrafi mu jeszcze opaść gdy leży na brzuszku.
co do KARUZELI mamy dwie .ta w lozeczku jest dla malego super a na bujaczku wogole nie zauwaza jej może dlatego ze sa tylko niebieskie misie.

Madzia mowilas ze Twoj Theo tez ma takie krótkie zapowietrzenia bezdechy w czasie snu.co lekarze mówią?mi pomoże mówimy ze to minie natomiast p .doktor rodzinna skierowala mnie z tym do neurologa:(tak sie martwie
do tego dostaliśmy skierowanie do okulisty z okiem .narazie zaczekam z okulista bo widzę ze krople rozrzedziły ta ropke wiec liczę ze to minie..

demolka wspolczuje mój dopiero o 8 wstaje się bawi godIne i znów do spania :) ranne ptaszki z Was;)

Natka o 8 to moja może a czasami przymknie mln na 15min hehe
w razie czego zobacz terminy do okulisty. u nas się czeka długo nawet prywatnie bo większość okulistów od 4 rz może przyjmować.

Hej.
Mój książę śpi już 2 noc ale z nami... lepiej tak niż się nie wyspać. Wczoraj urządził koncert rano od 7 do koszyka 10.30, później cały dzień spał w pracy ze mną tylko z przerwami na jedzenie.
Wczoraj po raz pierwszy wyszłam ze znajomymi na pół nocy. Było super, dopiero się wybudzam tak naprawdę :)))
Miłej niedzieli

Natka u nas tak samo z karuzelą. Jedynie tą w łóżeczku widzi.

Carolajna super! Zazdroszczę :) fajnie odpoczęłaś.

Wystawiłam dzieciaki na balkon, niech "spacerują", a ja robię zakupy

U nas dzisiaj paskudna pogoda i zimno wieje jakby to jesień była.

PaniAg jak tam chrzciny?

Caro super że udało Ci się wyrwać ja niestety przez nalot ekipy majstrów uziemiona z dzieckiem bo mężuś przez cały weekend biegał ich doglądać i urządził sobie wycieczkę z teściem.

reklama
O rany Magmich współczuję. Zawsze czekam na weekend, żeby choć trochę odpocząć więc rozumiem Cię.

Dzieci jak zwykle śpią, a ja dziś zmęczona tą okropna pogodą idę od razu spać, chociaż do północy

Do góry