reklama
Carolajna32
Fanka BB :)
Ale mi szaleje apka. Musiałam ze strony wejść....
Im bardziej ja się złoszczę tym gorzej. Większość nocek mąż się nim zajmuje... na szczęście.
Im bardziej ja się złoszczę tym gorzej. Większość nocek mąż się nim zajmuje... na szczęście.
novaspace
U mnie piękna nocka , spanie małej 23-6
U mnie problem w nocy ze starsza, ciagle mnie wola w nocy, albo budzi sie z płaczem... Niestety nie jestem w stanie poświecić jej tyle uwagi w ciagu dnia ile bym chciała :-( jest bardzo absorbująca, ciagle cos broi, trzeba ja stałe pilnować... Nie moge sie doczekać aż pojdzie do przedszkola, moze to ja trochę odmieni, bo jestem zmęczona psychicznie i nie mam cierpliwości
U nas tez pochmurno, ale zaraz zbiorę dzieci na jakiś spacer
U mnie problem w nocy ze starsza, ciagle mnie wola w nocy, albo budzi sie z płaczem... Niestety nie jestem w stanie poświecić jej tyle uwagi w ciagu dnia ile bym chciała :-( jest bardzo absorbująca, ciagle cos broi, trzeba ja stałe pilnować... Nie moge sie doczekać aż pojdzie do przedszkola, moze to ja trochę odmieni, bo jestem zmęczona psychicznie i nie mam cierpliwości
U nas tez pochmurno, ale zaraz zbiorę dzieci na jakiś spacer
Carolajna32
Olaolala ja tak potrafię zrobić
Mój lata dzień i noc jak trzeba a przeważnie trzeba.
Młody zasnął ponad godzinę temu i wciąż śpi... aż się boję wstawać.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój lata dzień i noc jak trzeba a przeważnie trzeba.
Młody zasnął ponad godzinę temu i wciąż śpi... aż się boję wstawać.
Bettina2701
Ola ja ważę na zwykłej łazienkowej, wchodzę sama, potem z dzieckiem i orientacyjnie wiem ile waży.
Nie wiem czy to może być ta dyschezja. Zawsze kupy były regularne co 2 dni o podobnym wyglądzie, 2-3 stęknięcia i pampers pełen. Zobaczymy czy taka sytuacja będzie częściej. Póki co odsypia. Śpi już 1,5 h gdzie o tej porze 30 min to max.
U nas mąż nosił i usypiał jak była płaczliwa gdy były skoki rozwojowe. M i wtedy kompletnie nie szło uspokojenie jej.
Nova pewnie starsza chce zwrócić na siebie uwagę.
Carolajna super zdjęcie profilowe. Co to za jakiś cudaczny smoczek? Nie widziałam takiego
Nie wiem czy to może być ta dyschezja. Zawsze kupy były regularne co 2 dni o podobnym wyglądzie, 2-3 stęknięcia i pampers pełen. Zobaczymy czy taka sytuacja będzie częściej. Póki co odsypia. Śpi już 1,5 h gdzie o tej porze 30 min to max.
U nas mąż nosił i usypiał jak była płaczliwa gdy były skoki rozwojowe. M i wtedy kompletnie nie szło uspokojenie jej.
Nova pewnie starsza chce zwrócić na siebie uwagę.
Carolajna super zdjęcie profilowe. Co to za jakiś cudaczny smoczek? Nie widziałam takiego
Ostatnia edycja:
Carolajna32
Ja mam wagę dla niemowląt BabyOno, fajna sprawa chociaż córkę ważyłam tylko u lekarza i też żyłam
Zainstalowałam apkę od nowa...zupełnie inna.
Bettina jak długo trwały skoki u Was? jak to wyglądało?
Zainstalowałam apkę od nowa...zupełnie inna.
Bettina jak długo trwały skoki u Was? jak to wyglądało?
Bettina moze u Twojej Hani tylko tak jednorazowo, moze cos zjadlas i mala nie mogla tego strawic
My na takiej lazienkowej wczoraj sie wazylismy to wyszlo 5800 kg w ubranku.
Carolajna brawo Ty! Radzisz sobie z facetem. Moj zajmuje sie Antonim tylko w ciagu dnia... w sumie w nocy nie ma takiej potrzeby, ale wkurzyl mnie wtedy jak nakryl sie ta koldra :/ ale masz sliczny av
Novaspace moja znajoma z pracy miala podobny problem z synkiem, gdy urodzila drugiego... Starszy zrobil sie niegrzeczny, broil caly czas i to chyba swiadomie. Kolezanka zaczela zabierac go na zajecia dodatkowe 1-2.razy w tygodniu, by mieli czas tylko dla siebie
Ciekawe co tam u LilithGoth albo u NovejNatki, nie odzywaja się, pewnie tez mają rozne perypetie ze swoimi dzieciaczkami
My na takiej lazienkowej wczoraj sie wazylismy to wyszlo 5800 kg w ubranku.
Carolajna brawo Ty! Radzisz sobie z facetem. Moj zajmuje sie Antonim tylko w ciagu dnia... w sumie w nocy nie ma takiej potrzeby, ale wkurzyl mnie wtedy jak nakryl sie ta koldra :/ ale masz sliczny av
Novaspace moja znajoma z pracy miala podobny problem z synkiem, gdy urodzila drugiego... Starszy zrobil sie niegrzeczny, broil caly czas i to chyba swiadomie. Kolezanka zaczela zabierac go na zajecia dodatkowe 1-2.razy w tygodniu, by mieli czas tylko dla siebie
Ciekawe co tam u LilithGoth albo u NovejNatki, nie odzywaja się, pewnie tez mają rozne perypetie ze swoimi dzieciaczkami
Bettina2701
Była bardzo płaczliwa, wieczorne usypianie to był koszmar, nieustanne darcie się przez ok 3 godziny. To nie był płacz tylko ona się darła ile sił aż brakło jej tchu i robiła się sina. I nic nie pomagało, bujanie, noszenie, szumy, zasnęła jak padła. Pierwszy był ok 5 tygodnia a drugi ok 8.
Trwało to kilka dni i ustępowało jak ręką odjął.
Tylko my nie mieliśmy kolek więc mi te afery pasowały pod opis skoków.
Ola my już od ponad tygodnia jesteśmy tylko na mm więc moja dieta na pewno jej nie zaszkodziła.
Trwało to kilka dni i ustępowało jak ręką odjął.
Tylko my nie mieliśmy kolek więc mi te afery pasowały pod opis skoków.
Ola my już od ponad tygodnia jesteśmy tylko na mm więc moja dieta na pewno jej nie zaszkodziła.
reklama
Carolajna32
No to my zaliczamy 3 skok. Identyczne objawy, teraz doszło niejedzenie...jest gorzej.