reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

Bettina my z kupa mielismy podobne problemy, tylko teraz nie ma jej rawie wcale. Poczytaj sobie o dyschezji niemowlecej.

reklama
Ale mi szaleje apka. Musiałam ze strony wejść....
Im bardziej ja się złoszczę tym gorzej. Większość nocek mąż się nim zajmuje... na szczęście.

U mnie piękna nocka , spanie małej 23-6
U mnie problem w nocy ze starsza, ciagle mnie wola w nocy, albo budzi sie z płaczem... Niestety nie jestem w stanie poświecić jej tyle uwagi w ciagu dnia ile bym chciała :-( jest bardzo absorbująca, ciagle cos broi, trzeba ja stałe pilnować... Nie moge sie doczekać aż pojdzie do przedszkola, moze to ja trochę odmieni, bo jestem zmęczona psychicznie i nie mam cierpliwości
U nas tez pochmurno, ale zaraz zbiorę dzieci na jakiś spacer

Olaolala ja tak potrafię zrobić ;)
Mój lata dzień i noc jak trzeba a przeważnie trzeba.
Młody zasnął ponad godzinę temu i wciąż śpi... aż się boję wstawać.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ola ja ważę na zwykłej łazienkowej, wchodzę sama, potem z dzieckiem i orientacyjnie wiem ile waży. ;-) ;)
Nie wiem czy to może być ta dyschezja. Zawsze kupy były regularne co 2 dni o podobnym wyglądzie, 2-3 stęknięcia i pampers pełen. Zobaczymy czy taka sytuacja będzie częściej. Póki co odsypia. Śpi już 1,5 h gdzie o tej porze 30 min to max.

U nas mąż nosił i usypiał jak była płaczliwa gdy były skoki rozwojowe. M i wtedy kompletnie nie szło uspokojenie jej. :confused:

Nova pewnie starsza chce zwrócić na siebie uwagę.

Carolajna super zdjęcie profilowe. :-D Co to za jakiś cudaczny smoczek? Nie widziałam takiego

Ostatnia edycja:
Ja mam wagę dla niemowląt BabyOno, fajna sprawa chociaż córkę ważyłam tylko u lekarza i też żyłam ;)
Zainstalowałam apkę od nowa...zupełnie inna.

Bettina jak długo trwały skoki u Was? jak to wyglądało?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Bettina moze u Twojej Hani tylko tak jednorazowo, moze cos zjadlas i mala nie mogla tego strawic :)
My na takiej lazienkowej wczoraj sie wazylismy to wyszlo 5800 kg w ubranku.

Carolajna brawo Ty! Radzisz sobie z facetem. Moj zajmuje sie Antonim tylko w ciagu dnia... w sumie w nocy nie ma takiej potrzeby, ale wkurzyl mnie wtedy jak nakryl sie ta koldra :/ ale masz sliczny av :)

Novaspace moja znajoma z pracy miala podobny problem z synkiem, gdy urodzila drugiego... Starszy zrobil sie niegrzeczny, broil caly czas i to chyba swiadomie. Kolezanka zaczela zabierac go na zajecia dodatkowe 1-2.razy w tygodniu, by mieli czas tylko dla siebie ;)

Ciekawe co tam u LilithGoth albo u NovejNatki, nie odzywaja się, pewnie tez mają rozne perypetie ze swoimi dzieciaczkami ;)

Była bardzo płaczliwa, wieczorne usypianie to był koszmar, nieustanne darcie się przez ok 3 godziny. To nie był płacz tylko ona się darła ile sił aż brakło jej tchu i robiła się sina. I nic nie pomagało, bujanie, noszenie, szumy, zasnęła jak padła. Pierwszy był ok 5 tygodnia a drugi ok 8.
Trwało to kilka dni i ustępowało jak ręką odjął.
Tylko my nie mieliśmy kolek więc mi te afery pasowały pod opis skoków.

Ola my już od ponad tygodnia jesteśmy tylko na mm więc moja dieta na pewno jej nie zaszkodziła. :sorry:

reklama
Do góry