Seforka nie wiem czy w najadaniu sie tkwi problem, bo teraz jak zaczyna jesc (np.z butelki) to zjada 60ml i zaczyna go bolec brzuszek, a zwykle zjadal 130 ml i jeszcze z piersi mogl troche possac,a teraz przez ten bol brzucha i brak kpy nie moze jesc
Anit to ja mam podobne dziecko, tylko ze mojego brzuszek boli, a jesli jest wszystko ok to juz sie do mnie usmiecha, zaczyna nawet gaworzyc, a jak mąż wroci z pracy a Antos jest u mnie na rekach to zaczyna sie do niego smiac, jakby go rozpoznawal. Niedawno nawet mialam taka sytuacje, ze Antos plakal u mnie na rekach i maz do nas podszedl a Antos tak jakby zaczal sie ode mnie wyrywac w strone meza, zeby ten go wzial i jak maz go wzial na rece to Antos u niego sie uspokoil. Serce mi peklo!!!
Piastki juz daaaawno wklada do buzi, ale nie sadzilam, ze to oznaka odkrycia, ze je ma
czasem nawet jak go przykladam do piersi to przez przyadek wsadzi sobie piache do buzki i ssie ją zamiast cycka
U nas smok po zasnieciu wyskakuje z buzki.
Demolka ja nie wiem co te dzieci maja z tymi cieniami, Antek czasami wpatruje sie w sufit jakby nie wiem co tam widzial
Zazdroszcze Ci wyjsciowego, ja z czystym sumieniem i zaufaniem zostawilam Antka tylko z moją siostrą, mamą no i z mężem, a z teściową tylko jak spał... Jakoś nie mogę się przekonać do tej kobiety :/
a i zdecydowanie lepszy smok, bo w przyszlosci latwiej Ci bedzie Alicję od niego odzwyczaic. Smoka zwyczajnie jej zabierzesz, a piąstek już niekoniecznie. Moja bratanica zamiast smoka ssala kciuka i w nocy zdarza jej się do tej pory, a ma 11 lat ...