reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
U nas dzisiaj piękne słoneczko i tak się zastanawiam czy po wczorajszym szczepieniu możemy spacerek zaliczyć jak mała nie ma gorączki. No i myślę co ze szczepieniem na pneumokoki mamy przyjść albo 30 marca albo dopiero w maju jak będzie druga dawka 5w1 i nie wiem na który termin się zdecydować. Co radzicie?
Po szczepieniu mała przespała ciurkiem 10h w nocy:shocked2:.

Carolajna ja z obawy przed tym, ze w przyszlosci trudno by mi bylo Antka "usunac" od nas z lozka od poczatku klade go w swoim lozeczku, nawet po kp, zasnie mi na rekach i od razu laduje u siebie... Fakt faktem, ze lozeczko ma obok nas, wiec troche krepujace :p

Magda to podziwiam Cie, mnie do tej pory nie mozna dotknac w okolicy rany po cc, nie to, ze boli, po prostu tak mam z roznego rodzaju ranami :>

Betula ja polecam koperek albo sab simplex.Podobnie jak Jenot, podaje malemu delicol i biogaie, espumisan zastapilam sab simplex ale delicol i biogaia srednio dzialaja wg.mnie.

PaniAg ciesze sie, ze sie jednak pomylilam co do Twojego humoru. Nie martw sie tym, ze maly placze u meza, przeciez krzywda mu sie na pewno nie dzieje, to jego tata, a jak Ty bedziesz od razu reagowac i zabierac go od meza to nie bedziesz miala zycia... Bardzo dobrze, ze jutro wychodzisz!!! Ja w sobote mam fryzjera :)

PaniAg a ile minęło od Twojej cc? Ja mieszkam na drugim piętrze i tez sama schodze z dzieckiem. Stelaż mam w piwnicy. Dziecko wkładam ubrane do gondoli i tak schodzimy, wyciągam stelaż z piwnicy i dopiero gondole zakładam. Lekko nie jest ale daje rade. Sama wyszłam po 2 tygodniach, nawet po spacerze czułam ze mnie trochę boli ale dawałam rade :)
Może i Ty masz możliwość coś pokombinować z wózkiem?

Dziewczyny a jak u Was przygotowanie do świąt? U mnie gdyby nie to że mnie dzisiaj starsza córka przymusiła do wyjęcia świątecznych dekoracji to świąt w ogóle nie widać. Gotowanie jakoś mi się nie klei a na śniadanko i tak idziemy do moich rodziców. Kochana mamusia zawsze coś podrzuci no ale wypadało by się ogarnąć i samemu też coś naszykować.

reklama
Dziewczyny a tak odnośnie tych czarno-białych książeczek to ile Wasze maluchy miały jak zaczęły na nie patrzec. Ja wczoraj poleciała do empik i kupiłam 2 książeczki a jak pokazuje małej to ona w placz. Autentycznie bo próbowałam wiele razy. Może 3 tyg to za mało co?

Do góry