reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
U nas dzisiaj piękne słoneczko i tak się zastanawiam czy po wczorajszym szczepieniu możemy spacerek zaliczyć jak mała nie ma gorączki. No i myślę co ze szczepieniem na pneumokoki mamy przyjść albo 30 marca albo dopiero w maju jak będzie druga dawka 5w1 i nie wiem na który termin się zdecydować. Co radzicie?
Po szczepieniu mała przespała ciurkiem 10h w nocy:shocked2:.

Carolajna ja z obawy przed tym, ze w przyszlosci trudno by mi bylo Antka "usunac" od nas z lozka od poczatku klade go w swoim lozeczku, nawet po kp, zasnie mi na rekach i od razu laduje u siebie... Fakt faktem, ze lozeczko ma obok nas, wiec troche krepujace :p

Magda to podziwiam Cie, mnie do tej pory nie mozna dotknac w okolicy rany po cc, nie to, ze boli, po prostu tak mam z roznego rodzaju ranami :>

Betula ja polecam koperek albo sab simplex.Podobnie jak Jenot, podaje malemu delicol i biogaie, espumisan zastapilam sab simplex ale delicol i biogaia srednio dzialaja wg.mnie.

PaniAg ciesze sie, ze sie jednak pomylilam co do Twojego humoru. Nie martw sie tym, ze maly placze u meza, przeciez krzywda mu sie na pewno nie dzieje, to jego tata, a jak Ty bedziesz od razu reagowac i zabierac go od meza to nie bedziesz miala zycia... Bardzo dobrze, ze jutro wychodzisz!!! Ja w sobote mam fryzjera :)

PaniAg a ile minęło od Twojej cc? Ja mieszkam na drugim piętrze i tez sama schodze z dzieckiem. Stelaż mam w piwnicy. Dziecko wkładam ubrane do gondoli i tak schodzimy, wyciągam stelaż z piwnicy i dopiero gondole zakładam. Lekko nie jest ale daje rade. Sama wyszłam po 2 tygodniach, nawet po spacerze czułam ze mnie trochę boli ale dawałam rade :)
Może i Ty masz możliwość coś pokombinować z wózkiem?

Dziewczyny a jak u Was przygotowanie do świąt? U mnie gdyby nie to że mnie dzisiaj starsza córka przymusiła do wyjęcia świątecznych dekoracji to świąt w ogóle nie widać. Gotowanie jakoś mi się nie klei a na śniadanko i tak idziemy do moich rodziców. Kochana mamusia zawsze coś podrzuci no ale wypadało by się ogarnąć i samemu też coś naszykować.

reklama
Dziewczyny a tak odnośnie tych czarno-białych książeczek to ile Wasze maluchy miały jak zaczęły na nie patrzec. Ja wczoraj poleciała do empik i kupiłam 2 książeczki a jak pokazuje małej to ona w placz. Autentycznie bo próbowałam wiele razy. Może 3 tyg to za mało co?

Do góry