reklama
Carolajna32
Fanka BB :)
Olaolala podziwiam...ja nawet nie myślę bo siły nie mamy. Poza tym mały terrorysta w łóżku śpi
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Ola zdarzyło nam się zaszaleć z mężem 3 tygodnie po cc ;-)
Ja znowu czuwam. Jest ciężko,ale trzeba twardym być.
Spokojnej nocy Wam życzę :*
Ja znowu czuwam. Jest ciężko,ale trzeba twardym być.
Spokojnej nocy Wam życzę :*
Carolajna32
Każdy czuwa
betula
ja już po nocnym czuwaniu
dziewczyny, potrzebuję COŚ na gazy dla Małej. Problem mam tak naprawdę w nocy. Młoda ładnie je, ale nawet jak jej się porządnie odbije, to budzi się z powodu bączków. Wiem, że nie budzi się z powodu głodu, bo poryczy i jak się uspokoi to idzie z powrotem spać (jak jest głodna to nie ma bata żeby usnęła - to po matce ma ). U lekarza będę dopiero w przyszłym tygodniu, a Wy na pewno macie jakieś doświadczenia.
Ratunku!
dziewczyny, potrzebuję COŚ na gazy dla Małej. Problem mam tak naprawdę w nocy. Młoda ładnie je, ale nawet jak jej się porządnie odbije, to budzi się z powodu bączków. Wiem, że nie budzi się z powodu głodu, bo poryczy i jak się uspokoi to idzie z powrotem spać (jak jest głodna to nie ma bata żeby usnęła - to po matce ma ). U lekarza będę dopiero w przyszłym tygodniu, a Wy na pewno macie jakieś doświadczenia.
Ratunku!
Carolajna32
Spróbuj z koperkiem lub krople
PaniAg
Ola, nie bylam bez humoru,Tylko tak jak widze jak maz bierze malego bekse jak ja sie myje to nie daje rady go uspokoic.
Chodzilo mi o wyjscie bez niego np jutro ide i koniec.
A na spacer to mi ciezko samej wyjsc z nim bo mieszkam na 3 p. a po cc jeszcze nie chce dzwigac sama wozka. Ostatnio bolal mnie brzuch, szew, jak maly byl marudny caly dzien i ciagle go nosilam, wazy juz 4700. Plus polozna odradzila w taka zmienna pogode wyjscia. Takze widzicie. Ze spacerami mam byle jak a tak bym chciala. Dobrze,ze ma byc juz cieplej. Jedynie na balkon jak nie pada i nie wieje to go biore czesto.
Chodzilo mi o wyjscie bez niego np jutro ide i koniec.
A na spacer to mi ciezko samej wyjsc z nim bo mieszkam na 3 p. a po cc jeszcze nie chce dzwigac sama wozka. Ostatnio bolal mnie brzuch, szew, jak maly byl marudny caly dzien i ciagle go nosilam, wazy juz 4700. Plus polozna odradzila w taka zmienna pogode wyjscia. Takze widzicie. Ze spacerami mam byle jak a tak bym chciala. Dobrze,ze ma byc juz cieplej. Jedynie na balkon jak nie pada i nie wieje to go biore czesto.
reklama
betula
Na początek sprawdzę tą herbatkę - niewielkie ilości kilka razy dziennie. Tylko czy koper działa tak długofalowo, że rozwiąże problem też w nocy?