reklama
A jak ubieracie Maluchy na spacer? W moim odczuciu Zosia cały czas ma ciepły kark, nie czułam też żeby się pociła... Ale nie mam pewności jakoś czy rzeczywiście jej nie za zimno lub nie za ciepło.
U nas święta u Mamy więc ja przygotowania odpuszczam
U nas święta u Mamy więc ja przygotowania odpuszczam
A co myślicie o czymś takim na wiosnę Link do: Cieplutki kombinezon śpiworek wyprawka od 0 do 1r. . Myślicie że się nada?
magmich ja nie mam żadnej kurtki więc tak szukam co by tu nabyć... Ja tam wierzę w ich przepowiednie bo mi na rękę Nie mogę się doczekać prawdziwej wiosny... już na spacerach podoba mi się, że na drzewach pojawiają się zalążki listków.
To na 500zł do 18ki pewnie jest jeszcze więcej dokumentów
magmich ja nie mam żadnej kurtki więc tak szukam co by tu nabyć... Ja tam wierzę w ich przepowiednie bo mi na rękę Nie mogę się doczekać prawdziwej wiosny... już na spacerach podoba mi się, że na drzewach pojawiają się zalążki listków.
To na 500zł do 18ki pewnie jest jeszcze więcej dokumentów
magmich
Fanka BB :)
Nie wiem nie patrzyłam na te dokumenty bo już mi się nie chciało ale pewnie będzie co wypisywać. Właśnie mi się przypomniało że miałam pita wysłać. A już chciałam lecieć do wanny no nic jak mus to mus.
Wiosny to już chyba wszystkie wyglądamy ale do prognozy pogody dłuższej niż trzydniowe podchodzę sceptycznie.
Wiosny to już chyba wszystkie wyglądamy ale do prognozy pogody dłuższej niż trzydniowe podchodzę sceptycznie.
Bettina2701
Fanka BB :)
Dziewczyny jakie macie szczotki do włosów? Ja mam baby ono z naturalnym włosiem i chyba jest za szorstka. Które mają mięciutkie włosie, żeby nie drapało?
Na dwór ubieram normalne body+pajac lub śpiochy, kombinezon, kocyk i ta osłonka od gondoli. Czasem zastanawiała się czy nie za lekko ale karczek był ciepły więc chyba ok.
Kompletnie nie wiem jakie okrycie wierzchnie teraz kupić? Może takie misiowe futerko na ten okres przejściowy?
Na dwór ubieram normalne body+pajac lub śpiochy, kombinezon, kocyk i ta osłonka od gondoli. Czasem zastanawiała się czy nie za lekko ale karczek był ciepły więc chyba ok.
Kompletnie nie wiem jakie okrycie wierzchnie teraz kupić? Może takie misiowe futerko na ten okres przejściowy?
reklama