reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

No Bettina jesteśmy na tym samym etapie. Eryka pomarudziła wypiła butle mleka i na razie też śpi. u nas w przychodni jest osobne wejście dla dzieci zdrowych i punktu szczepień ale i tak po kartotekę trzeba podejść do rejestracji a to już tam gdzie chore dzieci więc niby jakieś rozwiązanie ale nie do końca dopracowane.

Jenot spać to mi się chce nagminnie i po prostu pragnę już słońca i ciepełka.

Mkvet poczekaj aż się ociepli może aktywność na świeżym powietrzu spali pozostałe 4 kg;)

reklama
U nas wejście jest jedno ale dzieci zdrowe mają całkowicie oddzieloną część. Ale co z tego jak pchają się tam ludzie chorzy :realmad:

Mkvet to moj Antek podobne upodobanie ma jak Twoja Zosia-cycor ;)

Jenot ale pomysl z tym dniem wolnym od macierzynstwa, dla mnie bomba ;) dla naszych dzieci niekoniecznie ;)

Bettina czy pomiedzy ukłuciami jest jakas dluzsza przerwa?Bo my jednak jutro sie szczepimy, a zaraz po mam wizyte u gina i zastanawiam sie ile nam zajmie to szczepienie...

Magmich ja tez ciagle niewyspana ostatnio...i na dodatek glodna! Pochrupalabym cos, ale nie bardzo wiem co moge :( zadnych orzeszkow, chipsow,paluszkow... :( najchetniej zjadlabym orzeszki w czekoladzie.
Moze podsuniecie mi jakas przekaske, to wysle meza do sklepu :D

Ola między ukłuciami nie ma żadnej przerwy no nie licząc kilku sekund na to żeby Pani wzięła drugą strzykawkę.:);) A do pochrupania może chrupki kukurydziane są bez glutenu i chyba raczej nie uczulają.
Paluszków nie polecam zajadałam się po pierwszym dziecku jak już zaczęło chrupać i odbiło się to niekorzystnie na mojej wadze.

Czyli powinnam zdazyc do gina :)

Paluszki zdradliwe sa, ale smaczne... chrupki kukurydziane sa dla mnie bez smaku :( a jakies suszone owoce? Rodzynki, żurawina, daktyle? cos smakowitegoooo :p

Też chciałam napisać, że przerwa między szczepionkami trwa tyle co przygotowanie drugiej strzykawki ;-) ;)
U nas trochę się zeszło u lekarza bo miałam całą listę pytań ;-) ;)Ważenie, mierzenie, potem wizyta u lekarza, szczepienia i potem jakieś 20 min siedzieliśmy na korytarzu to trochę ponad godzinę byliśmy.

Ola może kisiel i herbatniki?
Magmich odczekam to 6 tyg pologu i zabieram się za ćwiczenia.:)
Akurat dzień wolny... 2h bez Maleństw byście nie wytrzymały:p

Carola ale mialas labe. U mnie nie do pomyslenia, mały tylko u mnie na rekach/ piersi siedzi cicho.
U meza siedzi cicho max 1o min.
Brakuje mi tylko wyjsc, spacerow. Dobrze,ze mam balkon.

reklama
Do góry