reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Czy wasz pierwszy okres po porodzie to tez taki hardcore ? Koszmar połóg przy tym to pikus :/ my jutro szczepieni 5w1 plus rotawirusy :)

Olaolala ja starszych synów też karmilam piersia i okres miałam regularnie. Oczywiście to że przy karmieniu piersią nie zajdziesz w ciążę to wogóle bzdura :biggrin2:

Anit80 a orientujesz sie moze w jakim czasie po zakonczeniu pologu mozna dostac okresu? Bo te moje bole to moze rzeczywiscie zwiastun miesiaczki..
No slyszalam, ze wiele Pań się zawidolo na antykoncepcji typu kp ;)

Ola - każdy organizm jest inny - ja miesiączki dostawałam po ok 1,5 - 2 miesiącach od porodu (cały czas karmiąc piersią), za to koleżanka nie karmiąca czekała prawie pół roku (to się nazywa niesprawiedliwość) . Z drugiej strony z forum kojarzę dziewczynę, która okres dostała po ponad roku kp.

reklama
Hej Dziewczyny

Ja nie miałam okresu przez cały okres karmienia czyli przez ponad 11 miesiecy, jak przestałam karmic dostałam normalnie po miesiacu

U nas problem z gazami, stosuje Sab Simplex, jest lepiej ale bez rewelacji

Mała wazy juz 4300, ale codziennie ok 18 robi awanturę, która trwa pare godzin, wypija do końca z obu piersi i dalej chce jesc, dwa razy juz sie złamałam i dałam butle, choć wypije z 15 ml i dalej szuka cyca.... jutro konczy miesiac a jej najdłuższy sen to niecałe 4 h :-/
Jestem zmęczona

Do góry