reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Hej Dziewczyny

Gratulacje dla ostatnich lutowych mam, duzo zdrowka dla Was i dzieciaczków

U nas narazie ok, w nocy pobudki co 3h, juz moj organizm sie chyba przyzwyczaił do tak urywanego snu
Ja eliminuje rożne produkty z diety i obserwuje, bo ostatnio mała bardzo sie męczyła, prezyla. Po 3h w koncu zasnęła i jak zrobiła wkoncu kupkę to był spokoj
Zauważyłam ze jest bardziej wrażliwa od pierwszej córki, z nia to jadłam wszystko i nie było problemów
Teraz nie wiem juz co jesc by i pokarm był, i bym ja nie ucierpiała i najważniejsze by mała dobrze sie czuła :-/

Caro duzo zdrowka dla Danielka, i sił dla Ciebie

Moja słodka Krusznka

ImageUploadedByForum BabyBoom1457553755.797179.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1457553755.797179.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1457553755.797179.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 540
reklama
Nova
śliczna jest!
Widzę że nie tylko moja taka ciężka ze spaniem hehe
Ola ja też nie reaguje na każde kwekniecie eco musiałbym przy łożeczku warowac! No chyba że dłużej już steka albo płacze.
Mała już na tyle silna że kasie sama już cycki ale wcześniej jak nie czuje nakładki to na cycki warczy hehe komiczne to wygląda.
Carol jak u Was?

Ostatnia edycja:
Ola napisalam z tym mlekiem bo u naszych znajomych tak było. Po odstawieniu produktów mleka krowiego wszystko ustąpiło. Ale wiadomo, że przyczyn może być 1000 przy czym na większość nie ma rady. Dobrze, że chociaż noce macie w miarę spokojne

Większość kolek u dzieci kp są z powodu nieprawidłowego trzymania piersi przez dziecko. Łyka powietrze.

U na ok. Wypisaliśmy się sami ze szpitala. Długa historia. ..
Usg mamy jutro w prywatnym gabinecie.

Nova prawdziwa księżniczka :tak:

Carolajna dużo siły a Danielkowi życzę zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka.

My wczoraj prawie cały dzień na spacerze. Pogoda była piękna więc poszliśmy po syna do szkoły, a po obiedzie na jeszcze jeden spacer. Tymek w nocy spał 7 h :happy: , później 3 h i teraz jeszczę śpi. :biggrin2: Kolka już się nie powtórzyła, czasem się pręży i puszcza bączki ale nie jest źle. Kropelki podaję dalej ale zmniejszamy dawkę po jednej kropli.

Moja mala przyssawka Antek wczoraj nie mial dnia, spal tylko na cycu. Dopieto w nocy ladniutko w swym lozeczku.
Dzis werandujemy znowu. Na spacer jeszcze maż ma obawy,ze za zimno. U nas ponura aura...
Jutro mamy wizyte w poradni neont. Ciekawe ile waży;-)

Mkvet mi wlasnie lekarka polecila, ze jak kolki tylko sie pojawia to mam odstawic mleko. Zrobilam sobie nawet kilka dni bez nabialu, ale nic nie zmienilo...

Demolka mnie to az serce boli jak on lezy w tym lozeczku i sobie steka a ja nic, ale chyba krzywdy mu nie robie skoro po chwili sie uspokoaja. ;)

Carolajna znowu masz racje :) jestem prawie na 100 % pewna, ze u nas jest problem z lykaniem powietrza, bo po kazdym jedzeniu jest krzyk i wygodnie jest mu tylko w pozycji pionowej i uspokaja sie jak mu sie odbije. Pewnie zle go karmie :/ ale juz sobie znalazlam instruktaz o prawidlowym karmieniu. ;)

Novaspace Twoja kruszynka bardzo podoba się mojemu śmieszkowi ;)

Załączniki

• IMAG0871.jpg
    IMAG0871.jpg
    964,4 KB · Wyświetleń: 115
reklama
Do góry