reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Usadzili nas na sor mimo skierowania na oddział :(
Już 1,5h czekam. Podkleili małemu worek żeby mocz zebrać. Zaraz pobranie krwi, usg i chirurg ; (

reklama
Carolajna to straszne ze z takim Maluszkiem tyle kazuja czekac :mad: trzymam kciuki za Was.Usciski dla Danielka :tak: oby bylo szybko lepiej

Betula a nam wlasnie pediatrka kazala kupic te nieszczesne woreczki, ktore faktycznie sa trudne w obsludze :/ na dodatek dziwi mnie to, ze kazala nam pobrac mocz po ostatnim nocnym jedzeniu, czyli okolo 3, a przeciez probke do laboratorium trzeba dostarczyc w ciagu 2 godzin.
Nam tez Antos nie raz juz sikal w trakcie przewijania. Z dziewczynka masz łatwiej! :)

Carolajna wspolczuje Wam, maluch duzo przejdzie w ciagu tak krotkiego zycia, ale oby badania pokazaly w koncu co mu jest i zeby wszystko sie w koncu ustabilizowalo!

Już mamy usg zrobione, krew pobrana ( nawet nie zapłakał! ), mocz pobrany. Czekamy na wyniki i chirurga...
Woreczek jest mega prosty do założenia! ;)

Załączniki

• 1457450419495.jpg
    1457450419495.jpg
    69,6 KB · Wyświetleń: 145
olaolala, no z dziewczynkami łatwiej, bo fontanny w czasie sikania nie robią ;)
pediatra nam nie sprecyzowal, który mocz pobrać, ale laboratorium twierdzi, że poranny, a pora jedzenia nie ma nic do rzeczy. za to na morfologie mamy sie stawic przed porannym karmieniem.

woreczków nie obsługiwałam, ale może się okazać, że będę musiała, jesli lapanie nam nie pojdzie :)

Carolajna, co Wam jest, że wyladowaliscie na SORze?

Mały wymiotuje mocno, płacze, nie śpi. Mamy podejrzenie zwężenia odźwiernika. Przyjęto nas na oddział chirurgii dziecięcej. 2x usg nic nie wykazało bo żołądek pusty. Jutro po raz 3 spróbują. Narazie kroplówka bo lekka anemia jest.

reklama
Carol trzymajcie się tam.mam nadzieję że szybko znajdą przyczynę i maleństwu pomogą.
A dlaczego Wy te Wasze siuski łapięcie? Bo my dopiero przed wizyta.
Moja mało w dzień śpi oprócz spaceru może z godzinę dwie łącznie by było. A że jestem sama to mam bałagan i włosy-tragedia hehe

Do góry