reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Kamisia gratulacje!!! Doczekałaś sie! Zdrówka zycze i siły :)

Betula no to masz wyzwanie z tym moczem, jestem ciekawa jak sobie poradzisz ;) moja kruszynka ma dopiero tydzien, a juz ma silne miesnie i sama przekreca głowke, nawet połozna była zdziwiona. Ale na brzuchu jeszcze jej nie kłade, wiec nie wiem jak to u nas wyglada.

Carolajna, ale duzy ten Twoj mezczyzna! Kocyk rzeczywiscie piekny. Tez mi sie bardzo podoba :)

U nas wczoraj wyszło słonce, wiec pierwszy spacer zaliczony :) z wrazenia nie zrobiłam zadnego zdjecia he he a dzisiaj snieg pada!

Anit80 ja tez stosuje podobna metode podczas karmienia tylko u nas czasami trzeba mała przewijac 2-3 razy w ciagu godziny, bo tak przez nia mleko przelatuje ;)

reklama
Aschlee u nas też ciężka noc ale ja spałam a mąż biegał. Teraz chłopcy śpią razem a ja red bull plus kawa i będę żyć ;)

Beemik Kocyki są przepiękne, mam 3 szt od nich i szykuję się na jeden dla siebie bo też są dla mam. Jakość powala, wykonanie itd też. Wstyd się przyznać ale wypracowałam tam już stały rabat ;) :)

Duże chłopaki i dziewczyny , Lila ma 4t3d i wazy około 3700 :D kilo w mc nabrała .
Do mam karmiących mm czy cos złego ze pojawi sie zielona kupa ? Szczególnie rano ?

Carolajna nie obrazisz się jak tez zamowie taka posciel? :p ;)

U nas wczorajszy wieczór tragiczny. Antoś w życiu tak nie płakał.No, tylko przy porodzie. Daliśmy mu ściągnięte mleko, zasnął na pół godziny i się zaczęlo. Ból brzucha, mam wrażenie, że nałykał się powietrza, chociaz ciagle mu sie odbijalo, to i tak cos mu przeszkadza... Nie wiem już jak sobie radzic z tym jego brzuszkiem :(

Haruna mnie zawsze kazdy przestrzegal przed zielona kupa, bo to podobno oznaka bolu brzuszka tyle, ze u nas bol brzucha jest, ale kupa żółta. Raz był zielony kleks, ale dosłownie zielony jak trawa...

Dziś w nocy próbowałam złapać mocz Antosia w ten nieszczesny woreczek, bez powodzenia, bo nie potrafilam mu tego przykleic a jak sie udalo to zrobil kupke i wszyyystko bylo brudne :/

Olaolala zamawiaj, pewnie.
U nas po kilku dniach poprawy znowu pogorszenie i to znaczne. Po rozmowie z pediatrą właśnie pakujemy się na oddział na diagnostykę :(((

reklama
olaolala, nie wiem, ale mnie pediatra kazał łapac do pojemniczka i milo by bylo miec bratnia dusze z podobnym zadaniem ;)

a powaznie, to slyszalam, ze woreczki sa trudne w obsludze :) podobno dzieci sikaniem reaguja na zimno - kolezanka zawsze lapala do pojemniczka - wystarczy dziecku dmuchnac miedzy nozki, czasem tylko rozebrac i juz. i cos w tym musi byc, bo moja bardzo czesto mi sika na przewijak... od jutra probuje lapac, wiec jak cos zaobserwuje, to sie podziele :)

Do góry