reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Kamisia gratulacje!!! Doczekałaś sie! Zdrówka zycze i siły :)

Betula no to masz wyzwanie z tym moczem, jestem ciekawa jak sobie poradzisz ;) moja kruszynka ma dopiero tydzien, a juz ma silne miesnie i sama przekreca głowke, nawet połozna była zdziwiona. Ale na brzuchu jeszcze jej nie kłade, wiec nie wiem jak to u nas wyglada.

Carolajna, ale duzy ten Twoj mezczyzna! Kocyk rzeczywiscie piekny. Tez mi sie bardzo podoba :)

U nas wczoraj wyszło słonce, wiec pierwszy spacer zaliczony :) z wrazenia nie zrobiłam zadnego zdjecia he he a dzisiaj snieg pada!

Anit80 ja tez stosuje podobna metode podczas karmienia tylko u nas czasami trzeba mała przewijac 2-3 razy w ciagu godziny, bo tak przez nia mleko przelatuje ;)

reklama
Aschlee u nas też ciężka noc ale ja spałam a mąż biegał. Teraz chłopcy śpią razem a ja red bull plus kawa i będę żyć ;)

Beemik Kocyki są przepiękne, mam 3 szt od nich i szykuję się na jeden dla siebie bo też są dla mam. Jakość powala, wykonanie itd też. Wstyd się przyznać ale wypracowałam tam już stały rabat ;) :)

Duże chłopaki i dziewczyny , Lila ma 4t3d i wazy około 3700 :D kilo w mc nabrała .
Do mam karmiących mm czy cos złego ze pojawi sie zielona kupa ? Szczególnie rano ?

Carolajna nie obrazisz się jak tez zamowie taka posciel? :p ;)

U nas wczorajszy wieczór tragiczny. Antoś w życiu tak nie płakał.No, tylko przy porodzie. Daliśmy mu ściągnięte mleko, zasnął na pół godziny i się zaczęlo. Ból brzucha, mam wrażenie, że nałykał się powietrza, chociaz ciagle mu sie odbijalo, to i tak cos mu przeszkadza... Nie wiem już jak sobie radzic z tym jego brzuszkiem :(

Haruna mnie zawsze kazdy przestrzegal przed zielona kupa, bo to podobno oznaka bolu brzuszka tyle, ze u nas bol brzucha jest, ale kupa żółta. Raz był zielony kleks, ale dosłownie zielony jak trawa...

Dziś w nocy próbowałam złapać mocz Antosia w ten nieszczesny woreczek, bez powodzenia, bo nie potrafilam mu tego przykleic a jak sie udalo to zrobil kupke i wszyyystko bylo brudne :/

Olaolala zamawiaj, pewnie.
U nas po kilku dniach poprawy znowu pogorszenie i to znaczne. Po rozmowie z pediatrą właśnie pakujemy się na oddział na diagnostykę :(((

reklama
olaolala, nie wiem, ale mnie pediatra kazał łapac do pojemniczka i milo by bylo miec bratnia dusze z podobnym zadaniem ;)

a powaznie, to slyszalam, ze woreczki sa trudne w obsludze :) podobno dzieci sikaniem reaguja na zimno - kolezanka zawsze lapala do pojemniczka - wystarczy dziecku dmuchnac miedzy nozki, czasem tylko rozebrac i juz. i cos w tym musi byc, bo moja bardzo czesto mi sika na przewijak... od jutra probuje lapac, wiec jak cos zaobserwuje, to sie podziele :)

Do góry