reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Beemik gratulacje!!! Zdrówka i szybkiego powrotu do formy:)

Bettina nie wiem jak przy karmieniu ale jak w ciąży miałam problemy z gardłem t lekarz zapisał mi na gardło SOL KIDS GARDŁO takie do psikania. Wiem że są dla dzieci ale u mnie podziałało nawet szybko. Na innych członków rodziny też poskutkowało. Trzeba tylko ulotkę przeczytać bo ja już niestety nie mam opakowania.

reklama
Mamusie z doświadczeniem poradzicie cos? Mała nie lubi kompletnie zasypiać sama w pokoju , kładę ja najedzona, po kąpieli do łóżeczka i za 3 2 1 płacz .... Przechodzi jak tylko zbliżę sie do łóżeczka , dam smoka lub wezmę ja na ręce i zasypia w 5min. A najlepiej jej sie śpi w huśtawce w salonie jak słyszy mnie meza i Tv. Nie chce jej przyzwyczajać do niespania w łóżeczku ale czy to możliwe ze ona ma aż tak silna potrzebę bycia z nami czy nas klasycznie terroryzuje ?

Hej dziewczyny....od trzech dni zbieram sie zeby cis.napisac ale za kazdym razem cos.mi przerywa..tzn nie cos tylko Marcelek.

U nas maly przechodzi samego siebie z jedzeniem, zje cyca na.ktorym.wisi prawie godzine a po godzinie wciaga flache 100ml....maly glodomorek.

Ogolnie grzeczny i budzi sie dwa razy w nocy...wczoraj jak zjadl o 23 to o 5 rano sie obudzil na cyca dopiero.

Ja mam maly problem po cc bo mam nadwyrezone sciegno miedzy zebrami bo tak mocno mnie.naciskali ze ciagle na tabletkach lece a jak oddycham to jest niesamowity ból.

Pępek odpadl nam po 6 dniach wiec dosc szybko.

Gratulacje dla świeżo upieczonych mamusiek...ja postaram sie Was jakos nadrobic jutro, jak oczywiscie dam rade :)

Do wagi wyjsciowej brakuje mi 2 kg ale i tak trzeba zrzucic jeszcze z 10-15kg

Aaaa no kaszel dalej mam nie wiem kiedy mi minie

Załączniki

• 1456692867373.jpg
    1456692867373.jpg
    63,2 KB · Wyświetleń: 101
Beemik ogromne gratulacje!! Duzo zdrowka

Popieram rady dziewczyn, ruszaj sie! Duzo i jeszcze więcej, nie bój sie wstać, mimo bólu. Miałam dwie cesarki i wiem ze im bardziej opóźniasz wstanie tym gorzej
Jesli chodzi o jedzenie, to ja miałam o 8 cesarkę, o 13 dostałam obiad który zjadłam i nic mi nie było

Caro Nie jestem lekarzem wiec nie wiem, pisze tylko jak było u mnie :-)

Lilith duży slodki chłopak

U mnie mała w dwa dni przybrała 120 gram, jest to możliwe?

Ja mam takie pytanie, bo nie pamietam jak to było u pierwszej córy, jak czesto Wasze Maluszki robią kupkę, tzn ile na dobę, bo u nas jest ich duzo....

reklama
Do góry