reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Beemik gratulacje!!! Zdrówka i szybkiego powrotu do formy:)

Bettina nie wiem jak przy karmieniu ale jak w ciąży miałam problemy z gardłem t lekarz zapisał mi na gardło SOL KIDS GARDŁO takie do psikania. Wiem że są dla dzieci ale u mnie podziałało nawet szybko. Na innych członków rodziny też poskutkowało. Trzeba tylko ulotkę przeczytać bo ja już niestety nie mam opakowania.

reklama
Mamusie z doświadczeniem poradzicie cos? Mała nie lubi kompletnie zasypiać sama w pokoju , kładę ja najedzona, po kąpieli do łóżeczka i za 3 2 1 płacz .... Przechodzi jak tylko zbliżę sie do łóżeczka , dam smoka lub wezmę ja na ręce i zasypia w 5min. A najlepiej jej sie śpi w huśtawce w salonie jak słyszy mnie meza i Tv. Nie chce jej przyzwyczajać do niespania w łóżeczku ale czy to możliwe ze ona ma aż tak silna potrzebę bycia z nami czy nas klasycznie terroryzuje ?

Hej dziewczyny....od trzech dni zbieram sie zeby cis.napisac ale za kazdym razem cos.mi przerywa..tzn nie cos tylko Marcelek.

U nas maly przechodzi samego siebie z jedzeniem, zje cyca na.ktorym.wisi prawie godzine a po godzinie wciaga flache 100ml....maly glodomorek.

Ogolnie grzeczny i budzi sie dwa razy w nocy...wczoraj jak zjadl o 23 to o 5 rano sie obudzil na cyca dopiero.

Ja mam maly problem po cc bo mam nadwyrezone sciegno miedzy zebrami bo tak mocno mnie.naciskali ze ciagle na tabletkach lece a jak oddycham to jest niesamowity ból.

Pępek odpadl nam po 6 dniach wiec dosc szybko.

Gratulacje dla świeżo upieczonych mamusiek...ja postaram sie Was jakos nadrobic jutro, jak oczywiscie dam rade :)

Do wagi wyjsciowej brakuje mi 2 kg ale i tak trzeba zrzucic jeszcze z 10-15kg

Aaaa no kaszel dalej mam nie wiem kiedy mi minie

Załączniki

• 1456692867373.jpg
    1456692867373.jpg
    63,2 KB · Wyświetleń: 96
Beemik ogromne gratulacje!! Duzo zdrowka

Popieram rady dziewczyn, ruszaj sie! Duzo i jeszcze więcej, nie bój sie wstać, mimo bólu. Miałam dwie cesarki i wiem ze im bardziej opóźniasz wstanie tym gorzej
Jesli chodzi o jedzenie, to ja miałam o 8 cesarkę, o 13 dostałam obiad który zjadłam i nic mi nie było

Caro Nie jestem lekarzem wiec nie wiem, pisze tylko jak było u mnie :-)

Lilith duży slodki chłopak

U mnie mała w dwa dni przybrała 120 gram, jest to możliwe?

Ja mam takie pytanie, bo nie pamietam jak to było u pierwszej córy, jak czesto Wasze Maluszki robią kupkę, tzn ile na dobę, bo u nas jest ich duzo....

reklama
Do góry