reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Hej dziewczyny,
wpadam na chwilkę bo jakoś bardzo zajęta w ten weekend jestem.
Beemik daj znać jak się sytuacja rozwinęła.
Magda zdrówka dla was.

U nas dzisiaj piękne słoneczko więc jak mała wstanie to szybciutko na spacerek pędzimy.

reklama
Ja już czekam na piątek i wywołanie. Coś musi być ze mną nie tak, że takie rozwarcie a akcji brak. Dziś byliśmy na obiedzie u rodziców, spacerku i zakupach. Ale jak do tej pory ruch przynosił ulgę moim stawom tak dziś mam wrażenie jakby mi ktoś nogi ze stawów wyrywał.
Reszta to się dziećmi zajmuje bo spakowanych Mam to już maleńki. Ciekawe jak Beemik? Miłego dnia:)

U mnie ponad 3 cm było i też nic. Nawet oxy nie działała. A z 4 cm podobno można normalnie funkcjonować.
Śluz też norma :)

Mkavet rozwarcie norma, sluz norma ale podbarwionym krwią to już chyba akcja. Przynajmniej u mnie tak było w obu przypadkach.

Magdalena777 jakby mi ktoś tydzień temu wieczorem powiedział ze rano będę mieć dzidziusia już nie w brzuchu a na brzuchu to też bym nie wierzyła. O północy byłam w wc i najmniejszych objawów nie było o 2 w nocy obudził mnie skurcz chciałam iść do wc to poleciały wody i śluz podbarwionym krwią. Przed 5 nad ranem tuliłam córeczkę.

reklama
Do góry