reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

PaniAg powodzenia; )

W Hiszpanii taka tradycja, przy urodzeniu i na 18 urodziny dziecka mama jest obdarowywana.
U nas to w sumie są wspólne decyzje i 80% razem kupujemy.
Ja jeszcze w ciąży dostałam od męża zawieszki do Pandory, piękny wózek i jeszcze jedna i od córki też :)

reklama
Dla mnie najwiekszy prezent to bedzie nasz Dzidzius.na nic nie licze, chociaz moj Maz czesto mnie zaskakuje.

To mi wg tego wyliczenia wyszlo,ze na dzis. Haha.

Beemik, a ja jeszcze poklikalam w rozne kalkulatory terminow w necie gdzie trzeba podac dlugosc cyklow ( u mnie nieregularne i powyzej 3o dni...) to mi terminy wychodzily od 27 lutego do 3 marca :-)

No właśnie,bo tego sie wyliczyc nie da. Dlatego tak stresuje wywolywanie porodu, cos na sile.
Oczywiscie najwazniwjsze zdrowie nasze i dziecka ale dlatego po terminie jest taki nepokój okropny....

Hejo!
U mnie noc nie bardzo przespana, liczne pobudki. Całą noc męczył mnie dziwny ból brzucha, ale nie jak skurcze.
Niby te dni policzone ale właśnie największy problem w tym, że nie wiadomo ile ich liczyć;)
Ja od Męża w ciąży dostałam czytnik, bo poprzedni mi się popsuł. Tym razem z podświetleniem, żeby móc czytać po nocach. I całe szczęście bo przez kilka bezsennych nocy już się przydał:)
PaniAg dotarłaś już do szpitala? Trzymamy kciuki mocno!

Cześć dziewczynki :)

No ciekawe jak PaniAg

Ja tez miałam bóle brzucha jakieś dziwne ale przeszlo.
Za urodzenie pierwszego dziecka dostałam laptopa a teraz dostałam termomix ale to już w ciazy bo nie mogłam się doczekać. Z tym ze za jakiś pierścionek tez bym się nie obraziła ;)

Cześć dziewczyny, nadrobiłam zaległości w czytaniu. Wczoraj byłam trochę słaba żeby tablet wyciągać a prżez tel to dla mnie niewygodne.
Trzymam kciuki za te oczekujące i potwierdzam tezę organizm sam wie kiedy jest gotowy. Wszystkie nasze internetowe metody wywołania to bardziej dla poprawy naszego samopoczucia chyba.

reklama
Hej, ja dalej 2in1. Mialam ktg, usg i badanie gin. I odeslali do domu. Ktg dobre ale nie ma skurczow. Szyjka zgladzona a glowka bardzo nisko. W srode mam sie stawic do szpitala o 9.oo i ewentualnie w czwartek cos beda dzialac. Ale doktor mowila ze rownie dobrze moge sama zaczac rodzic w kazdej chwili. Mila byla i konkretna.

W nocy spalam dobrze ale wicher i deszcz mnie budzily. Maz rano mial wieksze nerwy niz ja.

Aha wczoraj tak jakbym miala te skurcze, cala noc bolal mnie brzuch a dzis ta slynna pelnia... Spokojnie czekamy co dalej.

Do góry