Magda znając moje sZczęście to nic z tego :-) Bo juz sie wyciszaja...oczywiście dam znać.Kamisia chcesz mnie tak sama zostawić z tym moim odległym terminem? Niedobra Ty
Tak poważnie to życzę żeby się już udało skoro czujesz się gotowa. Daj znać po wizycie. Ja czekam na polozna to chociaz serducha sobie poslucham
reklama
Carolajna32
Fanka BB :)
Ja porzuciłam dziecię z tatą i wyrwałam się do kosmetyczki
Magdalena777
PaniAg marzec tez ładny miesiąc ale do tego czasu to z pewnością już Ci wywołaja nawet gdyby sam się nie zdecydował
anit80
Coralojna zrelaksuj się u kosmetyczki. Aż Ci zazdroszczę a chłopaki na pewno sobie poradzą
A do wszystkich mamusiek w dwupakach, widzę że waszym dzieciaczkom wcale nie jest śpiesznio na świat .
Miłego dnia
A do wszystkich mamusiek w dwupakach, widzę że waszym dzieciaczkom wcale nie jest śpiesznio na świat .
Miłego dnia
novaspace
Hej Dziewczyny
U mnie ciężka nocka z walka o mleko, czyli zero snu a ciagle przystawianie. Maz rano przyjechał to sie przespałam
Wczoraj pierwszy raz
Wstawałam, dzis rano wyciągli mi cewnik, i kursuje do ubikacji, ale jeszcze ktoś musi byc obok bo kręci sie w głowie
Mam nadzieje ze w sobotę wyjdziemy
Teraz czekam na Mamę z Vivusia ze która strasznie tęsknie :-(
Lilith mocno trzymam kciuki za Ciebie, juz lada moment bedzie jak ja "po" wszystkim
A reszcie Dziewczyn zycze szybkiego rozpakunku.
A oto i Ona
U mnie ciężka nocka z walka o mleko, czyli zero snu a ciagle przystawianie. Maz rano przyjechał to sie przespałam
Wczoraj pierwszy raz
Wstawałam, dzis rano wyciągli mi cewnik, i kursuje do ubikacji, ale jeszcze ktoś musi byc obok bo kręci sie w głowie
Mam nadzieje ze w sobotę wyjdziemy
Teraz czekam na Mamę z Vivusia ze która strasznie tęsknie :-(
Lilith mocno trzymam kciuki za Ciebie, juz lada moment bedzie jak ja "po" wszystkim
A reszcie Dziewczyn zycze szybkiego rozpakunku.
A oto i Ona
Załączniki
Magdalena777
Novaspace piękna córcia duża się wydaje
kati29
Novaspace śliczna córeczka
Przystawiaj jak najczęściej to laktacja raz dwa się pobudzi
Carola chwila relaksu dla Ciebie
Przystawiaj jak najczęściej to laktacja raz dwa się pobudzi
Carola chwila relaksu dla Ciebie
kati29
Ale mnie od rana męczą skurcze są dość często jak będą coraz bolesniejsze to zacznę mierzyć czas
reklama
anit80
Nova gratuluję. Piękna ta Twoja kruszynka