reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Przywitam się i ja :) Mam na imię Ewa i jestem już mamą 2 letniego Adama, a teraz, jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli, zostanę mamą po raz drugi. 21.2.2016 będzie córeczka Sofia :)

Witaj Ewa, no to teraz Twoja ciążą zleci nam najszybciej :biggrin2: . Zapewne masz już wszystko gotowe, teraz tylko czekasz jak na szpilkach na rozwiązanie :confused:

Lilith tak słodki jest, mogłabym go zjeść :happy:.
U nas pogoda znowu do d..., pada i jest mgliście:-( :(

reklama
Witajcie, ja dzis tak mam dosc tego czekania,ze postanowilam urodzic jutro. No rodze i koniec! Siłą woli przyciagne to i już;)

Z nerwow pomylam drzwi, bo okien mi sie nie chcialo.

Witaj Ewa :) napisz jak się czujesz. SN czy cc?

Mkvet gdyby to ode mnie zalezało dawno miałabym lozeczko ale mój mąż ma na wszystko czas i w ogóle w jego rodzinie panuje zasada ze nie kupuje się lozeczka przed urodzeniem dziecka.
Przed chwila była polozna i mówiła ze brzuch mi opadl. Ja tego nie widzę ale ona na pewno wie lepiej. To chyba dobra oznaka ze coś tam zaczyna się dziać.

Pani Ag ja też chciałam 16 rodzic ale musze jechać po córkę do bydgoszczy wiec nie bardzo mi pasuje. Ale z drugiej strony chciałabym mieć to już za sobą wiec może urodzimy razem jutro ;)

Dobrze, że polecacie firmy, to może następnym razem uda się tak nie przejechać na meblach.
Anit słodziak ten Twój Maluch, jak on odsypia to Ty też powinnaś.
PaniAg i co się tak spieszysz;) Lepiej jeszcze przed okna też pomyj bo później może być ciężko;) Ja wczoraj miałam rodzić...taki miałam plan. Nie wyszedł:(
Magdalena może rodzina Męża przesądna jest. Ale jak się nie kupuje przed narodzinami to gdzie śpi Maluch po powrocie ze szpitala?

PaniAg...ja tez bym chciala, a nawet dzisiaj...niby zostalo tylko 4 dni ale juz nie mam sily nawet z fotela wstac a kazda czynnosc w domu przyprawia mi kolotanie serca i zadyszke.... no ale dam rade. Ale tak mi sie dluzy dzisiejszy dzien ze.na pewno kolejne nastepne beda dluzyc sie jeszcze bardziej.

Mkvet ja zamiast odsypiać to siedziałam i patrzyłam na niego :happy:. Obiad miałam gotowy. Trochę ogarnęłam w salonie i czytałam książkę o karmieniu piersią :biggrin2:chociaż to moje trzecie dziecko które karmie :laugh2:. No ale zawsze dobre rady przyjmuję :-D właśnie karmie mojego króliczka :happy2:

reklama
Do góry