reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Ja zamówiłam z firmy Piętrus i wychodzi na to, że też takie robią. Mi cały czas dosyłają zareklamowane części i nie oczekują zwrotów tych uszkodzonych, co jest jednym plusem bo przynajmniej nie musimy tego pakować, tylko to co przyszło połamane Mąż wyniósł na śmietnik. Tylko, że niby dosyłają poprawioną deskę, ale i tak przychodzi obita. Nie wiem jak może im się to opłacać... Już nie chcę mieć z tą firmą nic wspólnego.
Carolajna a z jakiej firmy teraz zamówiłaś?

Mkvet ja kupiłam tylko regał z przewijakiem z Ikea. 5x taniej niż komoda Klupś a jakość dużo lepsza o dziwo. Kołyskę mam jakąś tam z neta a łóżeczko też wezmę z Ikea jak będę zmieniać, te Klupś nawet nie chciałam rozpakować po przebojach z komodą.

Ja rozmawiałam z Mężem i też stwierdziliśmy, że teraz jak będziemy się przeprowadzać to wszystko kupimy w ikei po naszych doświadczeniach z meblami.

Ja rozmawiałam z Mężem i też stwierdziliśmy, że teraz jak będziemy się przeprowadzać to wszystko kupimy w ikei po naszych doświadczeniach z meblami.
Ja przy przeprowadzcce zainwestuję w Vox Meble. Mamy dla córki i kanapę, coś nie do zdarcia i ta jakość. .. Ale teraz nie mogłam kupić bo mam za mało miejsca :(((

Przywitam się i ja :) Mam na imię Ewa i jestem już mamą 2 letniego Adama, a teraz, jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli, zostanę mamą po raz drugi. 21.2.2016 będzie córeczka Sofia :)

Witam

Tymek już przesypiał ładnie noce a dzisiaj zonk:hmm: całą noc przy cycku leżał, a za to teraz odsypia króliczek mały :happy:

Ja też mam dla syna 8 letniego meble vox joung - kupiliśmy w październiku, jestem zadowolona faktycznie solidne meble. Dla starszego mamy meble z Wójcika kupione chyba że 4 lata temu i też jestem bardzo zadowolona.

Załączniki

• 2016-02-15_13.38.36.jpeg
    2016-02-15_13.38.36.jpeg
    70,9 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Do góry