reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Magmich to jeszcze trochę pomoże Ci ogarnąć, chociaż z dwójką i tak znacznie ciężej.
Może właśnie te ostatnie dni powinnam wykorzystać na gotowanie i przygotowanie jakiś obiadków w wersji do mrożenia, żeby później było łatwiej.

reklama
Magmich to jeszcze trochę pomoże Ci ogarnąć, chociaż z dwójką i tak znacznie ciężej.
Może właśnie te ostatnie dni powinnam wykorzystać na gotowanie i przygotowanie jakiś obiadków w wersji do mrożenia, żeby później było łatwiej.

Hej dziewczyny....zaraz Was nadrobie, dopiero co wróciliśmy od szwagierki i dostalismy hustawke.

Załączniki

• 1455482175074.jpg
    1455482175074.jpg
    53,4 KB · Wyświetleń: 71
Carolajna - super, że wycieczka się udała :-)

Lilith - mam bardzo podobną, tylko z dodatkową wkładką dla noworodków. Świetnie mi się sprawdzała poprzednio. Teraz już zamontowana, nawet dziś trochę z niej korzystałam (wydaje mi się, że N jest zdecydowanie za mała na takie atrakcje, ale czasem nie ma wyboru).
Bo właśnie dzisiaj miałam totalny chrzest bojowy, mianowicie mój mąż złapał jelitowkę i to taką totalnie zamiatającą człowieka. Jeszcze do południa jakoś się trzymał, a potem zostałam sama z trójką. A właściwie czwórką, bo pacjent też wymagał opieki. Walentynki marzeń ;-) W każdym razie modlę się, żeby do jutra mu przeszło, bo drugiego takiego dnia mogę nie przeżyć ;-)

Zuzanka tez mam wkladke dla noworodka tylko nie zalozylam bo juz pozno bylo.

A tak w ogole.to dzien dobry.
U mnie zaczął sie tydzien zero :) od dzisiaj sie zacznie sprawdzanie i odliczanie do dnia zero.... jeszcze sie nie stresuje ale zaczynam juz powoli wariowac...
No i dzisiaj koniec feri i wysypiania sie do 9-10 musialam wstac przed 7 zeby Alana do szkoly zaprowadzic...oczywiscie wszyscy mnie widzac z brzuchem zdziwieni ze ja jeszcze nie urodzilam...a przeciez mowilam ze 19.02 mam cc.
Kurcze mam nadzieje ze jeszcze zdaze lozeczko sama naszykowac bo czekam na baldachim i stelaż...gdybym wiedziala ze tak dlugo beda zamawiac w tej hurtowni to bym poszla do innej i kupila na miejscu.

Wczoraj bylismy u siostry M w miedzyzdrojach i myslalam ze urodze wczesniej tak mnie wytrzepalo w aucie...nawet lekkich skurczy dostalam no ale jak tylko wrocilismy do domu wszystko minelo :( no nic czekam do piatku.
Nova a ty jak tam? Bo Ty masz w srode cc...stresik jest?

Czesc Wszystkim

Oj mam stresik, nawet śniło mi sie ze byłam w szpitalu i czekałam na CC do wieczora , a miałam miec o 8 rano, i taki stres juz w śnie :-)

Ja dzisiaj ubieram kołyskę, wczoraj maz przywiózł bujaczek i chyba wszystko Mam

Martwię sie tylko o córkę, oby dzielnie zniosła rozłąkę ...

Miłego dnia Dziewczyny

reklama
Lilith fajna chustawka.

Novaspace Ty to już masz fajnie, jeszcze moment i dzidzia z Tobą :)

Ja dzisiaj dopiero zawiozłam ten wymaz do badania. Do srody czekam na wynik. Mam nadzieje ze będzie ujemny.
Ciężka noc za mna. Męczyły mnie koszmary. Położyłam się spać ale czekam na polozna wiec nic z tego.
Czekam tez na łóżeczko bo dopiero w sobotę zamowilam.
Mój stres przedporodowy sięga zenitu, nie spodziewałam się tego po sobie.

Do góry