reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Ja tez w dwupaku

Ola gratulacje i duzo zdrowka dla Ciebie i synka

Zuzanka powodzenia i rozumiem Twoje obawy, ja tez nie wyobrażam sobie pierwszej doby bez pomocy, ale sa jeszcze położne i pielęgniarki jakby co

Ja dalej śpiąca i zmęczona, próbuje odpoczywać ile sie da ale jak ciagle cos mnie boli to bardziej mecze sie leżąc
Jeszcze 6 dni

Ola gratulacje :) :) :)

Zuzanka ja mam też ten problem przy porodzie mi wyszły długo się meczylam, krwawienai też były.. :( Kurcze i od 2 tyg zaowazylam że mi się takie guzki tam porobily boję sie że przy porodzie zrobi się z tego masakra.. Kurcze chyba skocze do apteki po jakes czopki aby to przed porodem jakoś się wciaglo.. może ten procto-glyvenol ?

Widzę że przeziebien sporo.. u mnie tak samo najmłodszy chory i to straszny kaszel i katar :(
Mnie też rozkłada :(

Zuzanka już nie dlugo :) trzymam kciuki, dasz radę!

Jeszcze i ja się toczę ;)

Witam, u mnie dalej nic sie nie dzieje. Brzuch to sobie moze boleć okresowo i boleć. Mały dziś ospały i ja też. Znów mi sie snily jego male słodkie rączki....;)

Ktoras z was tez chodzi teraz co tydzien do gina? Ja mam na piatek wizyte. No i chyba umowie sie na kolejna. Czyli to by bylo 2 dni po terminie. Najwyzej nie pojde. Ale tak siedziec i czekac bez kontroli po terminie to nie bardzo.

Witam :-)

Ola gratulacje ! Duzo zdrówka i sily. Czekamy na zdjecie Antosia ;-)
Wszystkim chorutkom szybkiego powrotu do zdrówka.
Zuzanka dasz radę glowa do góry.
PaniAg ja też wizytyuje co tydzień.. jutro mam wizytę. Z tego co wiem to po terminie też trzeba się zgłosić i daje od razu skierowanie do szpitala żeby być pod kontrolą. Ty masz gina prywatnie czy na NFZ?

U mnie także zero oznak porodu a ciśnienie już wczoraj się unormowalo więc to jakiś jednorazowy wybryk był hihi.

reklama
PaniAg ja nie mam czesciejszych wizyt, 25 stycznia miałam wizyte a na kolejna mnie zapisała 16 lutego czyli odstep 3 tyg a tego 16 będzie u mnie juz 39 t 2d

Do góry