reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Ja tez w dwupaku

Ola gratulacje i duzo zdrowka dla Ciebie i synka

Zuzanka powodzenia i rozumiem Twoje obawy, ja tez nie wyobrażam sobie pierwszej doby bez pomocy, ale sa jeszcze położne i pielęgniarki jakby co

Ja dalej śpiąca i zmęczona, próbuje odpoczywać ile sie da ale jak ciagle cos mnie boli to bardziej mecze sie leżąc
Jeszcze 6 dni

Ola gratulacje :) :) :)

Zuzanka ja mam też ten problem przy porodzie mi wyszły długo się meczylam, krwawienai też były.. :( Kurcze i od 2 tyg zaowazylam że mi się takie guzki tam porobily boję sie że przy porodzie zrobi się z tego masakra.. Kurcze chyba skocze do apteki po jakes czopki aby to przed porodem jakoś się wciaglo.. może ten procto-glyvenol ?

Widzę że przeziebien sporo.. u mnie tak samo najmłodszy chory i to straszny kaszel i katar :(
Mnie też rozkłada :(

Zuzanka już nie dlugo :) trzymam kciuki, dasz radę!

Jeszcze i ja się toczę ;)

Witam, u mnie dalej nic sie nie dzieje. Brzuch to sobie moze boleć okresowo i boleć. Mały dziś ospały i ja też. Znów mi sie snily jego male słodkie rączki....;)

Ktoras z was tez chodzi teraz co tydzien do gina? Ja mam na piatek wizyte. No i chyba umowie sie na kolejna. Czyli to by bylo 2 dni po terminie. Najwyzej nie pojde. Ale tak siedziec i czekac bez kontroli po terminie to nie bardzo.

Witam :-)

Ola gratulacje ! Duzo zdrówka i sily. Czekamy na zdjecie Antosia ;-)
Wszystkim chorutkom szybkiego powrotu do zdrówka.
Zuzanka dasz radę glowa do góry.
PaniAg ja też wizytyuje co tydzień.. jutro mam wizytę. Z tego co wiem to po terminie też trzeba się zgłosić i daje od razu skierowanie do szpitala żeby być pod kontrolą. Ty masz gina prywatnie czy na NFZ?

U mnie także zero oznak porodu a ciśnienie już wczoraj się unormowalo więc to jakiś jednorazowy wybryk był hihi.

reklama
PaniAg ja nie mam czesciejszych wizyt, 25 stycznia miałam wizyte a na kolejna mnie zapisała 16 lutego czyli odstep 3 tyg a tego 16 będzie u mnie juz 39 t 2d

Do góry