reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Chodze prywatnie. Lekarz nie zmusza do przychodzenia co tydzien. Sama zapytalam kiedy teraz to dopiero odp.,ze od 38 tyg to powinno sie co tydzien.
Moj gin jest z innego szpitala niz ten w ktorym chce rodzic. Juz mnie to zaczyna denerwowac. Urodzilby sie w tym tygodniu to by mi zaoszczedzil troche nerwow.... :)

Sporo dziewczyn nie pisze juz jakiś czas,więc trudno powiedzieć ile zostało ciężaroweczek. Musze ścignąć niektóre o dane do listy maluszków,bo coraz więcej poródów,a tam wciąż pustki :-p

No to troszke nas jeszcze zostalo w dwupaku :)

Ja bylam.u lekarza rodzinnego, nic.na.kaszel mi nie poradzila bo.prenatal to sama sobie kupilam a to samo.kazala.mi.kupic ehh mecze sie dalej. Cisnienie u niej mialam.dobre bo 110/75 wiec moze tylko te dwa dni takie byly...skierowania na badania mi nie dała bo stwierdzila ze to szpital powinien mi dac albo ginka ktora kieruje mnie na cc wiec pewnie dopiero zobacze marcelka po 12 jak nie.lepiej...najgorzej ze tyle czasu bez jedzenia i picia :(

Ja wizyt juz nie.mam ostatnia byla 3 lutego.

Lilith ja mam też kaszel..:( do tego malutka coś nie spokojna.
Na noc wypilam herbatę z miodem i cytryna i paracetamol, bo wieczorem miałam goraczke 38

No ja.na szczescie gorączki nie mam...ale kaszel juz mnie dobija...najbardziej w nocy sie nasila bo w ciagu dnia to do wytrzymania jeszcze. Nochal tez zapchany ale akatar biore i juz powoli mija.
Zostalo mi 9 dni nie.liczac jutra to 8 oby do tego czasu kaszel poszedl w niepamiec, bo nie wyobrażam sobie miec kaszlu po cc.

Oj Lilith to musisz konieznie ten kaszel zwalczyć bo po cc było by Ci ciężko. A kaszel czasem potrafi meczyc długo ją kiedyś miesiąc prawie kaszlałam i kaszlalam..

A jak wasze dzieciaczki w brzuszku spokojne dzisiaj czy ruchliwe? U mnie coś bardzo się rusza nie wiem czy to nie przez kaszel?

Demollka piękna księżniczka. Gratuluje dumnym rodzicom :yes:

Olaolala gratuluję i życzę szybkiego powrotu do formy.

Magda super że już lepiej z Theo i zapewne Ty też już się lepiej czujesz.

Zuzanka powodzenia i dużo dużo siły.

Bożenka oby to nie było nic poważnego u Alexa

Co do wagi małego to w dniu wypisu miał 3220 spadł o 280g. Ale po 4 dniach w domu widzę że chyba już to odrobił - chociaż czasem ulewa. Jutro mamy wizytę położnej, może go zważy.
W nocy śpi w miarę dobrze, oczywiście z nami w łóżku :happy: jak go odkładam do siebie to zaraz się budzi.

reklama
Anit taka mala rada :) oduczyć malego spania z Wami, wiem cos o tym od 3 lat zero prywatnosci w lozku bo Ola caly czas z nami spi....jak ja odkladamy do jej lozka w nocy przychodzi do nas nie wiadomo kiedy :/ no chyba ze Wam to pasuje to ok :p

Ja naszykowalam wlasnie dla M ciuszki na wyjscie ze szpitala bo jak on mialby cos przywiesc to pewnie w samych bodziakach by wyszedl hehe.
Wygotowuje wlasnie butelki i smoczki ktore wczoraj kupilam. I jak wyschna to ładuje do torby w razie czego jak by nie chcial cyca. Zastanawiam sie czy laktator spakowac?

Kurcze wiedzialam ze zapomnialam czegis kupic...oslonki na piersi ehhhh

Do góry