reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Zuzanna mi wyszły hemoroidy przy porodzie. Oj bolało długo, to było najgorsze w tym dochodzeniu do siebie bo aniu usiąść ani leżeć. Dostałam maść procto-glyvenol i czopki. Ulga była ogromna. Pamietam jak mi mówili na oddziale, że jest droższy ale żebym właśnie ten kupiła.

reklama
Witam się bardzo śpiąca ;-) mały praktycznie nie spał ja jak ząbi ;-) ehhh mam nadzieje ze dzisiejsza noc będzie spokojna a zachowanie Alexa nie świadczy o jakiejś chorobie ......

Dzien dobry dziewczyny
Cisnienie z rana od razu po przebudzeniu 134/83...wiec mieszcze sie w normie...ale i tak dla mnie za wysokie.
U mnie Ola.tez przeziebiona poplakiwala w nocy ze nosek zatkany...musze jej kupic jakies krople.

Na.10:10 ide do.lekarza rodzinnego po skierowanie na badania przed cc.... pewnie zmierzy mi od razu cisnienie zobaczymy jakie bedzie...no i musze jej powiedziec zeby mi cos na.kaszel przepisala bo w nocy strasznie mnie meczyl i polowe nocy nie spalam...twraz tez kaszel mnie obudzil....a dzieciaki smacznie spia :)

Co do katarku u noworodka...kiedys polozna mi mowila jak myslalam ze Alan ma katar ze to da resztki wod plodowych dlatego dziecko tak sapie, charczy i kicha, powiedziala zeby zastosowac wode morska i fride i bardzo szybko mu minelo. Przynajmniej u mnie tak bylo.

Dzień dobry :-)

Demolko taka sapka jest normalna. Wystarczy woda morska. U nas jednak był to paskudny katar i kompletnie zatkany nosek.

Bozienko zdrówka dla Alexa i dużo sił dla Ciebie dzisiaj!

Lilith kurcze,to ciśnienie jest niepokojące. No oby nie było to nic poważnego.

Udanego dnia dziewczyny :-)

Hej dziewczyny,
Ja już na porodówce, z cewnikiem, wkuciem itp, czekam na swoją kolej. A najgorsze ze od dziś jest zakaz odwiedzin na wszystkich oddziałach z powodu grypy. Nie mam pojęcia jak ja sobie zupełnie sama poradzę :-|

Zuzanka powodzenia...dasz rade bez odwiedzin w koncu bedziesz miala juz maluszka przy sobie.

A tak w ogole to ile ciezarowek.lutowych jeszcze zostalo bo chyba garstka?

Zuzanka kciuki zacisniete. Szkoda ze tak wyszło z tymi odwiedzinami, ale dasz rade. Szybko minie i wrócisz z maluszkiem do domku.

Bozienko trzymajcie się tam mam nadzieje ze nie będziesz musiała zmagać się z katarem u synka.

Lilith jak teraz zuzanka się rozpakuje to zostanie nas może z 5 lub 6. Ty, kamisia, PaniAg, ja i nie pamiętam kto jeszcze

reklama
Do góry