reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Zuzanna mi wyszły hemoroidy przy porodzie. Oj bolało długo, to było najgorsze w tym dochodzeniu do siebie bo aniu usiąść ani leżeć. Dostałam maść procto-glyvenol i czopki. Ulga była ogromna. Pamietam jak mi mówili na oddziale, że jest droższy ale żebym właśnie ten kupiła.

reklama
Witam się bardzo śpiąca ;-) mały praktycznie nie spał ja jak ząbi ;-) ehhh mam nadzieje ze dzisiejsza noc będzie spokojna a zachowanie Alexa nie świadczy o jakiejś chorobie ......

Dzien dobry dziewczyny
Cisnienie z rana od razu po przebudzeniu 134/83...wiec mieszcze sie w normie...ale i tak dla mnie za wysokie.
U mnie Ola.tez przeziebiona poplakiwala w nocy ze nosek zatkany...musze jej kupic jakies krople.

Na.10:10 ide do.lekarza rodzinnego po skierowanie na badania przed cc.... pewnie zmierzy mi od razu cisnienie zobaczymy jakie bedzie...no i musze jej powiedziec zeby mi cos na.kaszel przepisala bo w nocy strasznie mnie meczyl i polowe nocy nie spalam...twraz tez kaszel mnie obudzil....a dzieciaki smacznie spia :)

Co do katarku u noworodka...kiedys polozna mi mowila jak myslalam ze Alan ma katar ze to da resztki wod plodowych dlatego dziecko tak sapie, charczy i kicha, powiedziala zeby zastosowac wode morska i fride i bardzo szybko mu minelo. Przynajmniej u mnie tak bylo.

Dzień dobry :-)

Demolko taka sapka jest normalna. Wystarczy woda morska. U nas jednak był to paskudny katar i kompletnie zatkany nosek.

Bozienko zdrówka dla Alexa i dużo sił dla Ciebie dzisiaj!

Lilith kurcze,to ciśnienie jest niepokojące. No oby nie było to nic poważnego.

Udanego dnia dziewczyny :-)

Hej dziewczyny,
Ja już na porodówce, z cewnikiem, wkuciem itp, czekam na swoją kolej. A najgorsze ze od dziś jest zakaz odwiedzin na wszystkich oddziałach z powodu grypy. Nie mam pojęcia jak ja sobie zupełnie sama poradzę :-|

Zuzanka powodzenia...dasz rade bez odwiedzin w koncu bedziesz miala juz maluszka przy sobie.

A tak w ogole to ile ciezarowek.lutowych jeszcze zostalo bo chyba garstka?

Zuzanka kciuki zacisniete. Szkoda ze tak wyszło z tymi odwiedzinami, ale dasz rade. Szybko minie i wrócisz z maluszkiem do domku.

Bozienko trzymajcie się tam mam nadzieje ze nie będziesz musiała zmagać się z katarem u synka.

Lilith jak teraz zuzanka się rozpakuje to zostanie nas może z 5 lub 6. Ty, kamisia, PaniAg, ja i nie pamiętam kto jeszcze

reklama
Do góry