reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Magda, Carolajna, Bettina macie takie problemy, o które ja się najbrdziej obawiam przy swoim dziecku, czyli niejedzenie/ nieprzybieranie na wadze/ brak pokarmu/ nieumiejętność ssania dziecka z piersi. Też słyszałam, że dziecku łatwiej jest jeść z butelki niż z piersi. A katar u malucha to jest coś strasznego, bo przecież wysmarkać nie może i przez to oddychać biedactwo nie może. My w żłobku odciągałyśmy frdą, ale to dawało tylko chwilową ulgę.

Powodzenia, siły i energii dla Was!!!

Lilith bardzo ładne ubranka, znowu masz trochę prania i prasowania ;)

My wczoraj z mężem mieliśmy wieczorem głupawkę ;p najpierw ogladalismy jakis kabaret w sumie malo zabawny, ale my chyba nawzajem sie nakrecalismy smiechem;) potem gralismy w scrable, a na koniec byly rysunki na brzuchu, bo moj pępek przypomina nochal ;p ale polozylam sie spac zrelaksowana i z pozytywnym nastawieniem. W takim wlasnie nastroju chcialabym sie polozyc w poniedzialek- przed cc. ;)

reklama
Hej wam :-) Carolajna a przybiera Danielek czy nie ? Madzia Alex tez zjada 90 ml narazie mu to wystarcza i przybiera ładnie . Co do ulewania tez się z tym meczymy raz uleje mu się dużo a raz wogóle nie wiem czym to idzie .
Magda jak dzisiaj u Ciebie ?? Pospalas coś w nocy
Dziewczyny wie któraś co j aschle ???

Bozienka nic a nic. Wyszliśmy ze szpitala z 3300 i tyle jest ; ((
Je mało, 60 ml średnio. Czasem mniej.
U nas ulewanie ustało po mleku na ulewania

Hej . Wreszcie mam chwile żeby odwiedzić Was :) u mnie ten sam problem bobo stanol w miejscu i waga ani drgnie .jutro wizyta poloznej oby przybrał na wadze bo bardzo mnie to martwi.

Betti urodzilas juz bo nie jestem w stanie nadrobić wszystkich postów. Milej niedzieli:)

Ola na szczescie to ciuszki troszke wieksze bo od 68-80cm..a tej kolderki prac nie bede bo jest taka mieciutka....tylko skarpetki przepiore bo sa od 0-6 m-cy....mama jeszcze mi wyslala te niemieckie krople sab simplex.

Dzisiaj u mnie piekna pogoda...siedze w altance z herbatą a dzieciaki biegaja

Położna była. Żółtaczka już zeszła. Lekarza wezwaliśmy, potwierdzi nam wizytę przed popołudniem bo nasza pediatra dopiero 16.02

Bettina jak myślisz ze masz mało pokarmu to można "postymulować" piersi laktatorem. Jak małej wygodnie z butelki to pewnie ze bedzie walczyła o łatwiejsze i płakała przy piersi. I jeszcze ważna kwestia dużo kobiet tak ma ze jak się stresuje to ma mniej pokarmu. Wiem też ze to trudne do pogodzenia bo mi bardzo zależało żeby karmić piersią, młoda nie chciała ja się stresowałam i takie błędne koło.

Bozenka co do ulewania tez czasem nie ulewa wcale .mopze to być przez to ze karmie piersią a ty jak karmisz

reklama
A taka u nas piekna pogoda...na plusie 14stopni

Tez obawiam sie problemu x niejedzeniem i ulewaniem...ale to końcu minie dziewczyny...niestety taki urok tych naszych maluszkow

Załączniki

• 1454843634489.jpg
    1454843634489.jpg
    90,1 KB · Wyświetleń: 79
  • 1454843649562.jpg
    1454843649562.jpg
    96,4 KB · Wyświetleń: 79
  • 1454843664470.jpg
    1454843664470.jpg
    102,3 KB · Wyświetleń: 75
Do góry