reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Lilth mam odpowiednik pulmexu w domu,bo zawsze go u dzieci stosowałam. Mam też maść majerankowa i wkłady do kontaktu. Nic to nie daje :-( On jest głodny i zjeść nie może. Masakra...zwykły katar,a tyle problemu.

reklama
U nas z karmieniem ciężko, póki co nie mam pokarmu, Hania nie chce w ogóle ssać i strasznie się denerwuje i płacze a mi serce peka ;(

Tylko ze ona w ogóle nie ssie, próbujemy ale póki co nie wychodzi i kończy się dokarmianiem, ech na samą myśl że będzie znowu płakać jestem cała zestresowana

Bettina a nakładki próbowałaś?
Nie masz opcji wizyty położnej czy kogoś z poradni laktacyjnej?
Nie denerwuj się bo to najgorsze co można zrobić. .. ; (((
Wiem, że łatwo mówić ale stres naprawdę źle wpływa

Ja zamówiłam prywatną wizytę pediatry bo mały je mało ale je a nie przybrał ani grama od 2 tygodni ; ((

Bettina - mi pomogła położna środowiskowa, bo na początku w ogóle nie szło mi przystawianie starszej. Może jest opcja, żeby i Wam ktoś pomógł? Minus dokarmiania jest taki, że z butelki mleko płynie inaczej, niż z piersi (łatwiej) i maluszek oczekuje, że cyc będzie działał tak samo.

Magda - i jak dzisiaj? Ja się strasznie boję kataru u noworodka, a moje dzieci teraz zakatarzone okropnie i wątpię czy przez ten tydzień uda nam się wyleczyć :/

Carolajna - daj znać co powie pediatra... Jednak wybrałaś karmienie butlą? Czy to D tak wybrał?

Magdalena - oby wszystkie dolegliwości ustał. A wiesz już jak długo zostaniesz w szpitalu?

U nas dziś ładna pogoda i jakoś tak wiosennie :-)
wygoniłam męża i dzieci na plac zabaw i zabieram się za ostatnie papierkową robotę, bo później na pewno nie będę mieć do tego głowy....

Zuzanka ja wybrałam. Podjęłam próbę karmienia i to nie moja bajka. Być może po porodzie sn nie zniechęciłabym się tak szybko, nie wiem ale po cc miałam traumę masakryczną i karmienie to ostatnia rzecz ja jaką miałam ochotę.

Dzien dobry dziewczyny

Ja wychodze z zalozenia ze.nie wazne jak sie karmi czy cyc czy butla...aby tylko maluszek byl najedzony.

Ja kompletnie nie wyspana ...usnelam chyba przed 5 bo jeszcze po 4 na fb siedzialam.

M sprzata a ja siedze i pachne :p
A tutaj prezenty od mojej mamy z niemiec.

Załączniki

• 1454840426729.jpg
    1454840426729.jpg
    79,3 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Do góry