reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Dzień dobry:)
Haruna gratulacje!
PaniAg zawsze można nie otwierać gościom;) Udawaj, że Cię nie ma.
Beemik ciągle w dwupaku, chociaż drugą noc z rzędu śniło mi się, że rodzę. To pewnie dlatego, że podbrzusze mnie boli coraz bardziej. Ja się jeszcze wyrobię przed Tobą :p

reklama
Dzień dobry:)
Haruna gratulacje!
PaniAg zawsze można nie otwierać gościom;) Udawaj, że Cię nie ma.
Beemik ciągle w dwupaku, chociaż drugą noc z rzędu śniło mi się, że rodzę. To pewnie dlatego, że podbrzusze mnie boli coraz bardziej. Ja się jeszcze wyrobię przed Tobą :p
Wstaję i idę dziś posprzątać dokładnie klatkę gryzoniom, bo pewnie później już mi się nie będzie chciało.

Heh, u nas nawet na stronie szpitala zaznaczaja,ze znieczulen nie ma. Tylko gaz. A szputal zbiera wciaz nowe nagrody, ma akredytacje.

Jakby to faceci rodzili, to kazdy by juz dawno zapomnial co to porod sn.

Gosci chyba pogonie, zawsze moge sie zle czuc i zwalic na hormony. My ich nawet nie widzielusmy jak ich zony byly w tak zaawansowanej ciazy. A druga sprawa,ze jedni i drudzy przyjezdzaja do naszego miadta do rodzicow i spotykac sie chca tylko u nas....a do nich to nie ma jak.
Jeszcze pozostaje ,,kochana,, cioteczka meza, ktora sie cgce za tydzien wprosic chociaz mieszka 15 km od nas i przez rok nie miala dojazdu ( chęci)

Ja juz po wizycie. Niestety skierowanie do szpitala dostalam. Podejrzenie zatrucia ciazowego :( jak się potwierdzi to będą kończyć ciaze w najbliższych dniach.

Witam wszystkie Mamy:blink:

Udzielałam się jakiś czas temu, ale jakoś weny brak-choć codziennie Was podczytuje;-) ;)

GRATULUJE wszystkim rozpakowanym i przyznam, że też chciałabym już mieć to za sobą:confused:

Niestety u mnie żadnych oznak-coś czuje że chyba przenoszę:no:

Magdalena777 a jakie miałaś objawy tego zatrucia???

Lilith mam 36 tyg i 5 dni

Satin cała noc bolała mnie głowa, myślałam że to od przeziebienia, strasznie spuchlam i dziś mierzył mi 3 razy ciśnienie miałam 152/110 potem 147/112 a trzecie juz nawet nie pamiętam

Haruna gratuluje!!! Zdrowia dla Was ;)

Co do znieczulenia zzo to czytalam ostatnio, ze szpital, za kazde podanie takiego znieczulenia dostaje ponad 400 zl od nfz... wiec wydaje mi sie, ze jesli kobieta nie zyczy sobie takiego znieczulenia, to i tak w papierach jest, ze dostala ;)

Magdalena, trzymaj się tam! Oby się nie potwierdziało, bo wiem, że Ty chciałaś jak najdłuzej dzidzie nosić w brzuszku.

Bettina mowisz, ze sytuacja po cc do zniesienia? ;)

reklama
Lilith mam 36 tyg i 5 dni

Satin cała noc bolała mnie głowa, myślałam że to od przeziebienia, strasznie spuchlam i dziś mierzył mi 3 razy ciśnienie miałam 152/110 potem 147/112 a trzecie juz nawet nie pamiętam

Kurczę współczuje, ale na pewno wszystko dobrze się skończy, a może to tylko jednorazowe???:oo:

A kiedy masz się stawić w szpitalu?

Tymczasem kontroluj w domu i sprawdzaj jaki wynik...

Do góry