reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Bettina moje gratulacje :)

Kamisia ja też się okropnie boję porodu, im bliżej tym bardziej przypominać sobie pierwszy porod ze szczegółami a to nie były mile szczegóły :( no ale czy nam się to podoba czy nie jakoś trzeba będzie to przeżyć. Chyba ze masz pomysł jak się z tego jeszcze wymiksowac ;) bo ja nie mam ;)

Magdalena, Kamisia tez ostatnio mam takie mysli, ze moze daloby sie jeszcze z tego wycofac... albo gdybym mogla to bym wziela tylek w troki i zaczela uciekac... do mamy :D a z drugiej strony chce tego mojego bobasa!!!!

Olaolala ja to się tylko boję bólu porodowego. Ciebie na szczęście to ominie. A najgorsze jest dla mnie to że już wiem co mnie czeka. Przy pierwszym nie bałam się w ogole. Błoga nieswiadomosc

pomysłu brak... wiadomo ,ze nas to nie ominie . Jedyne co przemówić do bobasa by w miarę szybko wychodził hihi to krocej bedzie bolało. Najbardziej obawiam się bóli krzyżowych i tego , że położna już nie będzie się tak interesować bo prZecież to już drugi poród to niby wiadomo co i jak... a przejść swoje trzeba. Mam nadzieję , że mąż pomoże tak jak przy pierwszym bez niego bym nie urodziła .

Właśnie Magdalena wiemy co nas czeka a jak będzie gorzejj masakra. na samą myśl jakis skurczy dostałam przed chwilą hehe.

Bettina wielkie gratki, jak widać waga na usg mocno zawyżona, niepotrzebnie sie martwiłas :-) 58 cm to długa, ja mam sporo Body na 50 cm , u Hani to juz za małe :-) duzo zdrowka

Magmich rownież wielkie gratulacje !!! Duuuuzo zdrowka rownież!

reklama
Do góry