anit80
Fanka BB :)
Dziewczyny czy z tel. mogę wstawić zdjęcie. Bo jak próbuje to mówi że jest za duży plik. Może coś źle robie bo w poprzedniej wersji bb wstawiałam i było ok.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zależy jak to Sobie zorganizujesz, wszystko jest do zrobienia.Carolajna ja jeszcze mam taką naiwną wizję, jak to wszystko ładnie ogarnę. Słoneczko świeci, piesek biega obok wózka i się cieszy, Zosia się uśmiecha, ogląda niebo albo śpi... SielankaA później przyjdzie rzeczywistość ale na razie zostanę przy mojej wizji
Anit ja też chciałam wstawić wczoraj i też miałam taką informację.
Bettina kiedyś pisała, ze ma internet w telefonie, więc jak coś się będzie działo, to da znaćA co u Bettiny? Czyżby urodziła?