reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Chwile mnie nie bylo a tu 2,5 strony naklepalyscie.

Ja bylam w lidlu i dostalam ten spiworek :) ostatnie dwa byly.

Zaraz ide.kąpać Ole i piloze ja spac...a poyem biore sie za golenie hehe jutro wizyta trzeba sie jakos prezentowac :p

reklama
Haruna, a co to jest ta metoda 3x5, wybacz pytanie, no, ale no...po prostu nie wiem :)

Jenot hej! Tez będę miała CC i również mam obawy...ale chyba wszystko jest do przeżycia, prawda? :) W końcu nie my pierwsze i nie ostatnie. Powodzenia jutro i daj znać, czy rzeczywiście było tak strasznie.

Carolajna nie chodzi mi o to, żeby Ci się podlizać :p , ale już któryś raz napisałaś coś, co mnie strasznie pocieszyło i podniosło na duchu! Dzięęki :)

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahaha :D no jak widać w moim przypadfku kolor włosów to nie przypadek :D jestem naturalną blondynką :)
a tak poważnie to myślałam, ze to 5 a nie litera S :D

Dzięki magmich :) :)

Dziękuję za wsparcie. Carolajna, mam nadzieję, że ja też będę to moje cc podobnie wspominać:)
Olaolala-wiem, że ty masz termin zaraz po mnie i to też twoje pierwsze. Ja do wszystkich strachów związanych z porodem bardzo boję się jak sobie poradzę w roli mamy.
Rodzi w Narutowiczu-tam mam lekarza.
W ogóle nie dociera do mnie, że jutro rano zobaczę i poznam córeczkę. ..

Kochane, wiem że te co mają już maluszki u boku są raczej sporadycznie na forum, ale proszę...podajcie mi na priv dane maluszków do naszej listy. Jest nas już kilka, a tam pustki. Ja sama nie mam póki co jak tu być na bieżąco, ale priv zawsze odczytam i uzupełnię naszą listę. Ok? Buziaki dla Was. :happy:

Carola przesliczny ten Twój synus :) słodziak :)

Magmich właśnie te bóle to ją mam już od ponad tygodnia szczególnie w nocy, taki typowo okresowy połączony z bólem nóg (zawsze nogi mnie dzień przed @ bolą i w pierwszy dzień)
Co dziwne w poprzednich ciazach tak nie miałam.. mam nadzieję że to nie jest zwiastunem bardziej bolesnego porodu
Kati ja mam tak samo. Właśnie mnie to zastanawia dlaczego tak wcześnie już mam bóle a akcja się nie rozkręca :confused:

reklama
Cześć dziewczyny, czuję się dzisiaj masakrycznie. Wszystko mnie boli, biodro, brzuch, plecy do tego mało co spałam. Niby leżałam całą noc w łóżku a czuję się jakby mnie walec przejechał :-( psycha również mi wysiada. :sad:

Jenot będziemy dzisiaj trzymać kciuki za Was. Daj znać jak dojdziesz do siebie.

Do góry