Hej, u mnie tez dzis piekna pogoda, zaraz ide na spacerek, ale doslownie na pare minut, bo dluzej nie mam juz sily, ale chociaz sloneczkiem sie naciesze :-)
Ja mam materac piankowo-lateksowy z firmy Hevea. Mial bardzo dobre opinie ze wzgledu na material z jakiego jest wykonany jak i samego producenta. Gryczanego na pewno bym nie kupila ze wzgledu na mozliwosc zalegniecia sie robakow, a kokosowy tez do mnie nie przemawia. Zobaczymy jak sie sprawdzi...
U mnie 37tc+1d i wizyty mam co 2 tygodnie. Ciekawe kiedy to moje malenstwo zechce sie urodzic, ale do 40tc jeszcze poczekam chociaz po cichu licze na szybszy termin ;-)
Dziewczyny jestesmy lutówkami, wiec dotrwajmy chociaz do lutego! ;-)
Swoja drogą podziwiam was, ze tak szalejecie z porzadkami. Ja ugotuje obiad to potem odpoczywam, to samo mam jak cos sprzatam, nie moge az tyle rzeczy robic naraz. Wsłuchuje sie po prostu w swoj organizm.
Dobry pomysł z tym wiesiołkiem-musze o tym poczytac, rozumiem,ze to ułatwia poród? Ja sie zastanawiam nad masazem krocza, zeby podczas porodu nie popekac, chociaz nie mam pojecia jak go dokładnie wykonac...