reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Cześć Dziewczyny ;-)

Ja mam masę roboty z pakowaniem, a z takim brzuszkiem wszystko robię dwa razy wolniej
Ogólnie jestem ciagle śpiąca i zmęczona
Jeszcze tylko 17 dni :-)

reklama
Cześć Dziewczyny ;-)

Ja mam masę roboty z pakowaniem, a z takim brzuszkiem wszystko robię dwa razy wolniej
Ogólnie jestem ciagle śpiąca i zmęczona
Jeszcze tylko 17 dni :-)
To juz blizej jak.dalej...ja tez juz czekam niecierpliwie do tego 19stego.

A tak w ogole.to dzien dobry....chcialabym powiedziec ze sie wyspalam ale niestety tak nie jest :( mlody praktycznie cala noc buszowal i nie dawal spac.... a kiedy juz usnelam mojemu zadzwonil budzik ktorego jak zwykle nie slyszal i sie obudzilam :(
Ja w srode mam.ostatnia wizyte....niedawno spojrzalam na karte ciazy patrze a tam jest napisane ołówkiem ze termin cc na 12 lutego....nie wiem czy moja ginka sie pomylila w datach czy co? Bo mowila o 19 a jest napisane 12...wiec ciekawa jestem.na jaki termin dostane skierowanie w srode. Jak na 12 luty to super bo juz chce miec to za soba.
Dzisiaj mam.gosci wiec znowu musze wziasc sie za.porzadki, wczoraj wysprzatalam na blysk ale przy dwujce urwisow w ogole.tego teraz nie widac, dobrze ze do okien sie.nie.dopadli, chociaz one sa czyste :p

Czas na kawke i jakies skromne sniadanko bo apetytu brak ale trzeba cos zjesc :)

Dziewczyny,czy wasze pecherze tez tak wariuja? Ja ostatni tydzien wstaje w nocy do wc po 5 - 7 razy a nad ranem co godzine. I nie jest to za przproszeniem kilka kropelek tylko jak po kilku piwach. Przez to sie nie wysypiam. W ciagu dnia jest w miare normalnie ale noc.....

Każde przewrocenie sie na drugi bok mnie budzi, biodra bola od lezenia i zaraz czuje pelny pecherz.

Pije duzo wody ale caly czas tak samo. Eh.

Dziewczyny,czy wasze pecherze tez tak wariuja? Ja ostatni tydzien wstaje w nocy do wc po 5 - 7 razy a nad ranem co godzine. I nie jest to za przproszeniem kilka kropelek tylko jak po kilku piwach. Przez to sie nie wysypiam. W ciagu dnia jest w miare normalnie ale noc.....

Każde przewrocenie sie na drugi bok mnie budzi, biodra bola od lezenia i zaraz czuje pelny pecherz.

Pije duzo wody ale caly czas tak samo. Eh.
Moze dziecko.jest juz nisko.i.uciska.ci na pęcherz dlatego tak masz...ja w nocy wstaje ze dwa razy, dzisiaj nie wstawalam choc.mialam mega parcie na.pecherz ale.zimno mi bylo i stwierdzilam ze wytrzymam.

Mnie w nocy tylko raz pognało do WC. Dalej miałam skurcze, ale jakoś pospałam bo pomyslałam sobie że muszę odpocząć i niestety skurcze się rozeszły, może lepiej było chodzić. Pachwiny dalej bolą. Mały rano znowu się nie ruszał już chciałam się zbierać na IP ale tata go obudził :biggrin2:. Teraz zjadłam cukiereczka i też buszuje:yes:.
Dzisiaj idziemy na urodziny do bratowej, która również jest w ciąży, termin ma na początek marca :biggrin2: też będzie chłopak :yes:.
Zjadłam śniadanko idę potańczyć z odkurzaczem :-D

Dawno Aschlee się nie odzywała :confused:

Patrzcie na date skierowania do cc...chyba faktycznie sie.pomylila...ze ja tego wczesniej nie zauwazylam

Załączniki

• 1454147480106.jpg
    1454147480106.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 65
Lilith strasznie nabazgrane równie dobrze może to być niedorobiona 7 bo ta druga dwójka zupełnie inaczej się prezentuje.

Ja dzisiaj jakaś wkurzona wstałam, palec przy nodze nadal boli. Za chwilkę lecę pranie wstawić a drugie ściągnąc z suszarki.
We wtorek mam wizytę i też jestem ciekawa co się tam dowiem. Może to już będzie ostatnia bo do terminu 2 tygodnie.

Oj widać, że ta końcówka juz dla każdej z nas jest męcząca. Najważniejsze, że już niedługo trzeba czekać, damy radę. :tak:
Ja dzisiaj miałam dziwny ranek. Wstałam przed 7 oczywiście do wc, głód wygonił mnie z łóżka. Potem jakoś dziwnie się czułam, trzęsły mi się ręce, mdliło mnie, zdrzemnęłam się jeszcze na godzinę i przeszło. Dziwne to było :baffled:
Męczące te wszystkie różne dolegliwości :confused2:

A mowia ze ciaza to nie choroba hehe...a tu czlowieka wszystko boli, spac nie moze ehhh

No juz mamy blizej jak dalej :) mam nadzieje ze szybko zleci.

Ja juz posprzatalam, zjedlismy z dzieciakami obiadek, małolaty poszly sie bawic a ja leze na.kanapie i ogladam garfilda.

Ciekawe czy Demolka zaczela.rodzic czy nie?

reklama
Ja dzis tez jakas poddenerwowana i bez apetytu. Bylismy z mezem na spacerze ok godzinnym i padlam a on sprzata. Nawet nie mam sil zeby cos pomoc. Za to mam 4 nowe ksiazki z biblioteki! W sam raz na wieczór!

Pewnie,ze ciaza to nie choroba ale tez nie jest to zwykły stan. Trzeba o siebie podwojnie dbać a dolegliwosci bolowe tez nie są obce. U mnie teraz na tapecie bole pachwin i krocza. Bosko... ;)
Pewnie jakis facet wymyslil to okreslenie.

Do góry