reklama
LilithGoth
Fanka BB :)
To juz blizej jak.dalej...ja tez juz czekam niecierpliwie do tego 19stego.Cześć Dziewczyny ;-)
Ja mam masę roboty z pakowaniem, a z takim brzuszkiem wszystko robię dwa razy wolniej
Ogólnie jestem ciagle śpiąca i zmęczona
Jeszcze tylko 17 dni :-)
A tak w ogole.to dzien dobry....chcialabym powiedziec ze sie wyspalam ale niestety tak nie jest mlody praktycznie cala noc buszowal i nie dawal spac.... a kiedy juz usnelam mojemu zadzwonil budzik ktorego jak zwykle nie slyszal i sie obudzilam
Ja w srode mam.ostatnia wizyte....niedawno spojrzalam na karte ciazy patrze a tam jest napisane ołówkiem ze termin cc na 12 lutego....nie wiem czy moja ginka sie pomylila w datach czy co? Bo mowila o 19 a jest napisane 12...wiec ciekawa jestem.na jaki termin dostane skierowanie w srode. Jak na 12 luty to super bo juz chce miec to za soba.
Dzisiaj mam.gosci wiec znowu musze wziasc sie za.porzadki, wczoraj wysprzatalam na blysk ale przy dwujce urwisow w ogole.tego teraz nie widac, dobrze ze do okien sie.nie.dopadli, chociaz one sa czyste
Czas na kawke i jakies skromne sniadanko bo apetytu brak ale trzeba cos zjesc
PaniAg
Dziewczyny,czy wasze pecherze tez tak wariuja? Ja ostatni tydzien wstaje w nocy do wc po 5 - 7 razy a nad ranem co godzine. I nie jest to za przproszeniem kilka kropelek tylko jak po kilku piwach. Przez to sie nie wysypiam. W ciagu dnia jest w miare normalnie ale noc.....
Każde przewrocenie sie na drugi bok mnie budzi, biodra bola od lezenia i zaraz czuje pelny pecherz.
Pije duzo wody ale caly czas tak samo. Eh.
Każde przewrocenie sie na drugi bok mnie budzi, biodra bola od lezenia i zaraz czuje pelny pecherz.
LilithGoth
Moze dziecko.jest juz nisko.i.uciska.ci na pęcherz dlatego tak masz...ja w nocy wstaje ze dwa razy, dzisiaj nie wstawalam choc.mialam mega parcie na.pecherz ale.zimno mi bylo i stwierdzilam ze wytrzymam.Dziewczyny,czy wasze pecherze tez tak wariuja? Ja ostatni tydzien wstaje w nocy do wc po 5 - 7 razy a nad ranem co godzine. I nie jest to za przproszeniem kilka kropelek tylko jak po kilku piwach. Przez to sie nie wysypiam. W ciagu dnia jest w miare normalnie ale noc.....
anit80
Mnie w nocy tylko raz pognało do WC. Dalej miałam skurcze, ale jakoś pospałam bo pomyslałam sobie że muszę odpocząć i niestety skurcze się rozeszły, może lepiej było chodzić. Pachwiny dalej bolą. Mały rano znowu się nie ruszał już chciałam się zbierać na IP ale tata go obudził . Teraz zjadłam cukiereczka i też buszuje.
Dzisiaj idziemy na urodziny do bratowej, która również jest w ciąży, termin ma na początek marca też będzie chłopak .
Zjadłam śniadanko idę potańczyć z odkurzaczem
Dawno Aschlee się nie odzywała
Dzisiaj idziemy na urodziny do bratowej, która również jest w ciąży, termin ma na początek marca też będzie chłopak .
Zjadłam śniadanko idę potańczyć z odkurzaczem
Dawno Aschlee się nie odzywała
LilithGoth
magmich
Lilith strasznie nabazgrane równie dobrze może to być niedorobiona 7 bo ta druga dwójka zupełnie inaczej się prezentuje.
Ja dzisiaj jakaś wkurzona wstałam, palec przy nodze nadal boli. Za chwilkę lecę pranie wstawić a drugie ściągnąc z suszarki.
We wtorek mam wizytę i też jestem ciekawa co się tam dowiem. Może to już będzie ostatnia bo do terminu 2 tygodnie.
Ja dzisiaj jakaś wkurzona wstałam, palec przy nodze nadal boli. Za chwilkę lecę pranie wstawić a drugie ściągnąc z suszarki.
We wtorek mam wizytę i też jestem ciekawa co się tam dowiem. Może to już będzie ostatnia bo do terminu 2 tygodnie.
Bettina2701
Oj widać, że ta końcówka juz dla każdej z nas jest męcząca. Najważniejsze, że już niedługo trzeba czekać, damy radę.
Ja dzisiaj miałam dziwny ranek. Wstałam przed 7 oczywiście do wc, głód wygonił mnie z łóżka. Potem jakoś dziwnie się czułam, trzęsły mi się ręce, mdliło mnie, zdrzemnęłam się jeszcze na godzinę i przeszło. Dziwne to było
Męczące te wszystkie różne dolegliwości
Ja dzisiaj miałam dziwny ranek. Wstałam przed 7 oczywiście do wc, głód wygonił mnie z łóżka. Potem jakoś dziwnie się czułam, trzęsły mi się ręce, mdliło mnie, zdrzemnęłam się jeszcze na godzinę i przeszło. Dziwne to było
Męczące te wszystkie różne dolegliwości
LilithGoth
A mowia ze ciaza to nie choroba hehe...a tu czlowieka wszystko boli, spac nie moze ehhh
No juz mamy blizej jak dalej mam nadzieje ze szybko zleci.
Ja juz posprzatalam, zjedlismy z dzieciakami obiadek, małolaty poszly sie bawic a ja leze na.kanapie i ogladam garfilda.
Ciekawe czy Demolka zaczela.rodzic czy nie?
No juz mamy blizej jak dalej mam nadzieje ze szybko zleci.
Ja juz posprzatalam, zjedlismy z dzieciakami obiadek, małolaty poszly sie bawic a ja leze na.kanapie i ogladam garfilda.
Ciekawe czy Demolka zaczela.rodzic czy nie?
reklama
PaniAg
Ja dzis tez jakas poddenerwowana i bez apetytu. Bylismy z mezem na spacerze ok godzinnym i padlam a on sprzata. Nawet nie mam sil zeby cos pomoc. Za to mam 4 nowe ksiazki z biblioteki! W sam raz na wieczór!
Pewnie,ze ciaza to nie choroba ale tez nie jest to zwykły stan. Trzeba o siebie podwojnie dbać a dolegliwosci bolowe tez nie są obce. U mnie teraz na tapecie bole pachwin i krocza. Bosko...
Pewnie jakis facet wymyslil to okreslenie.
Pewnie,ze ciaza to nie choroba ale tez nie jest to zwykły stan. Trzeba o siebie podwojnie dbać a dolegliwosci bolowe tez nie są obce. U mnie teraz na tapecie bole pachwin i krocza. Bosko...
Pewnie jakis facet wymyslil to okreslenie.