reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Cześć Dziewczyny ;-)

Ja mam masę roboty z pakowaniem, a z takim brzuszkiem wszystko robię dwa razy wolniej
Ogólnie jestem ciagle śpiąca i zmęczona
Jeszcze tylko 17 dni :-)

reklama
Cześć Dziewczyny ;-)

Ja mam masę roboty z pakowaniem, a z takim brzuszkiem wszystko robię dwa razy wolniej
Ogólnie jestem ciagle śpiąca i zmęczona
Jeszcze tylko 17 dni :-)
To juz blizej jak.dalej...ja tez juz czekam niecierpliwie do tego 19stego.

A tak w ogole.to dzien dobry....chcialabym powiedziec ze sie wyspalam ale niestety tak nie jest :( mlody praktycznie cala noc buszowal i nie dawal spac.... a kiedy juz usnelam mojemu zadzwonil budzik ktorego jak zwykle nie slyszal i sie obudzilam :(
Ja w srode mam.ostatnia wizyte....niedawno spojrzalam na karte ciazy patrze a tam jest napisane ołówkiem ze termin cc na 12 lutego....nie wiem czy moja ginka sie pomylila w datach czy co? Bo mowila o 19 a jest napisane 12...wiec ciekawa jestem.na jaki termin dostane skierowanie w srode. Jak na 12 luty to super bo juz chce miec to za soba.
Dzisiaj mam.gosci wiec znowu musze wziasc sie za.porzadki, wczoraj wysprzatalam na blysk ale przy dwujce urwisow w ogole.tego teraz nie widac, dobrze ze do okien sie.nie.dopadli, chociaz one sa czyste :p

Czas na kawke i jakies skromne sniadanko bo apetytu brak ale trzeba cos zjesc :)

Dziewczyny,czy wasze pecherze tez tak wariuja? Ja ostatni tydzien wstaje w nocy do wc po 5 - 7 razy a nad ranem co godzine. I nie jest to za przproszeniem kilka kropelek tylko jak po kilku piwach. Przez to sie nie wysypiam. W ciagu dnia jest w miare normalnie ale noc.....

Każde przewrocenie sie na drugi bok mnie budzi, biodra bola od lezenia i zaraz czuje pelny pecherz.

Pije duzo wody ale caly czas tak samo. Eh.

Dziewczyny,czy wasze pecherze tez tak wariuja? Ja ostatni tydzien wstaje w nocy do wc po 5 - 7 razy a nad ranem co godzine. I nie jest to za przproszeniem kilka kropelek tylko jak po kilku piwach. Przez to sie nie wysypiam. W ciagu dnia jest w miare normalnie ale noc.....

Każde przewrocenie sie na drugi bok mnie budzi, biodra bola od lezenia i zaraz czuje pelny pecherz.

Pije duzo wody ale caly czas tak samo. Eh.
Moze dziecko.jest juz nisko.i.uciska.ci na pęcherz dlatego tak masz...ja w nocy wstaje ze dwa razy, dzisiaj nie wstawalam choc.mialam mega parcie na.pecherz ale.zimno mi bylo i stwierdzilam ze wytrzymam.

Mnie w nocy tylko raz pognało do WC. Dalej miałam skurcze, ale jakoś pospałam bo pomyslałam sobie że muszę odpocząć i niestety skurcze się rozeszły, może lepiej było chodzić. Pachwiny dalej bolą. Mały rano znowu się nie ruszał już chciałam się zbierać na IP ale tata go obudził :biggrin2:. Teraz zjadłam cukiereczka i też buszuje:yes:.
Dzisiaj idziemy na urodziny do bratowej, która również jest w ciąży, termin ma na początek marca :biggrin2: też będzie chłopak :yes:.
Zjadłam śniadanko idę potańczyć z odkurzaczem :-D

Dawno Aschlee się nie odzywała :confused:

Patrzcie na date skierowania do cc...chyba faktycznie sie.pomylila...ze ja tego wczesniej nie zauwazylam

Załączniki

• 1454147480106.jpg
    1454147480106.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 61
Lilith strasznie nabazgrane równie dobrze może to być niedorobiona 7 bo ta druga dwójka zupełnie inaczej się prezentuje.

Ja dzisiaj jakaś wkurzona wstałam, palec przy nodze nadal boli. Za chwilkę lecę pranie wstawić a drugie ściągnąc z suszarki.
We wtorek mam wizytę i też jestem ciekawa co się tam dowiem. Może to już będzie ostatnia bo do terminu 2 tygodnie.

Oj widać, że ta końcówka juz dla każdej z nas jest męcząca. Najważniejsze, że już niedługo trzeba czekać, damy radę. :tak:
Ja dzisiaj miałam dziwny ranek. Wstałam przed 7 oczywiście do wc, głód wygonił mnie z łóżka. Potem jakoś dziwnie się czułam, trzęsły mi się ręce, mdliło mnie, zdrzemnęłam się jeszcze na godzinę i przeszło. Dziwne to było :baffled:
Męczące te wszystkie różne dolegliwości :confused2:

A mowia ze ciaza to nie choroba hehe...a tu czlowieka wszystko boli, spac nie moze ehhh

No juz mamy blizej jak dalej :) mam nadzieje ze szybko zleci.

Ja juz posprzatalam, zjedlismy z dzieciakami obiadek, małolaty poszly sie bawic a ja leze na.kanapie i ogladam garfilda.

Ciekawe czy Demolka zaczela.rodzic czy nie?

reklama
Ja dzis tez jakas poddenerwowana i bez apetytu. Bylismy z mezem na spacerze ok godzinnym i padlam a on sprzata. Nawet nie mam sil zeby cos pomoc. Za to mam 4 nowe ksiazki z biblioteki! W sam raz na wieczór!

Pewnie,ze ciaza to nie choroba ale tez nie jest to zwykły stan. Trzeba o siebie podwojnie dbać a dolegliwosci bolowe tez nie są obce. U mnie teraz na tapecie bole pachwin i krocza. Bosko... ;)
Pewnie jakis facet wymyslil to okreslenie.

Do góry