reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
No nie wiem jakie objawy, mdłości w pierwszej połowie dnia? W nocy te bóle krzyża ale to może jakoś źle spałam. Jakieś skurcze są ale mało i rzadko. Ogólnie dzisiaj czuję się super w porównaniu do poprzednich dni ;-) ;)
A z zusem u mnie to jakiś absurd, w końcu księgowa sama do nich zadzwoniła bo była w szoku co oni chcą. Wiecie, że tam nie wiedzieli, że umowa przedłuża się do dnia porodu :szok:No chyba jakieś podstawy kodeksu pracy pracownicy tam powinni znać skoro wiąże się to z ich czynnościami? :confused:

Anit na porodówce? :laugh2:

Kurcze Bettina ja już nie wiem co z tym bólem wydaje mi się ciągły jakby wzdęcia i do ubikacji mi się chce ale nic z tego nie wychodzi. Nawet poszłam przed chwilką po espumisan.

Magdalena ja chcę rodzić w Bizielu mam nadzieję że dojadę bo mieszkam pod Bydgoszczą. Jak podeślesz mi na priva numer telefonu to oczywiście wyśle sms z informacją.

Bettina a myslalam, ze Ty juz dzielnie dzialasz :) ale jak to mówią "co się odwlecze to..." hehe :)

Tez mam pakiet internetu w tel.ale niestety cos mi aplikacja babyboom nie dziala i nie moge pisac stamtad postow...chyba, ze nie umiem...:errr:

Mi dzidzia tak niemiłosiernie napiera na pęcherz ze co 5 minut latam siusiu. W dodatku dostała czkawke i to jeszcze bardziej powoduje uczucie parcia na pęcherz. Przez moment juz tez myślałam że rodze bo mnie skurcz taki mega bolesny zlapal ale jakoś się nic z tego nie rozwinelo. Zresztą ja mam jeszcze czas.

PaniAg a ile wazy? Ciesz się ze duży, to jeszcze nie świadczy o tym ze porod będzie ciezki. Czytałam wczoraj fajny artykuł jakiejś blogerki o tym ze bóle porodowe są w dużej mierze efektem naszego nastawienia. Trochę się z tym nie zgadzam bo ja do pierwszego porody pojechałam super pozytywnie nastawiona a jednak było bardzo boleśnie. No ale może jednak coś w tym jest ze stres potęguje ból wiec trzeba się maksymalnie zrelaksować i nastawić na szybki poród.

reklama
PaniAg a ile wazy? Ciesz się ze duży, to jeszcze nie świadczy o tym ze porod będzie ciezki. Czytałam wczoraj fajny artykuł jakiejś blogerki o tym ze bóle porodowe są w dużej mierze efektem naszego nastawienia. Trochę się z tym nie zgadzam bo ja do pierwszego porody pojechałam super pozytywnie nastawiona a jednak było bardzo boleśnie. No ale może jednak coś w tym jest ze stres potęguje ból wiec trzeba się maksymalnie zrelaksować i nastawić na szybki poród.

Opisalam w watku z badaniami. Dzis wazy 3.3oo kg a jesli tak dalej bedzie rosl to w dniu terminu 4.1oo. I waga jest tydzien starszy.

Do góry