reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Barttina czekamy na wieści z ktg ;)
No kto wie może Anit już na porodowce ;)

Kati, Bettina niestety rozczaruje Was i siebie też, ale jeszcze zalegam w domu :eek:
Wstałam dzisiaj skoro świt o 11 . Wyspałam się i pomyślałam no dobra dzisiaj mogę jechać a tu klapa nie dzieje się nic:no:.
Mój M definitywnie mi odmawia pomocy w przyspieszeniu porodu :shocked2:. Ja mu się odwdzięczę:-p:biggrin2:

Bettina a po drugie nie chce wychylać się przed szereg dlatego potulnie czekam na Ciebie i zaraz ruszam jako kolejna :biggrin2:

Internet w tel mam więc jakby co będę Was informować na bieżąco. Oczywiście jeśli siły mi na to pozwolą :wink:

Ostatnia edycja:
reklama
Anit80 co z tym Twoim facetem? Niegrzeczny ;)
Powiedz ze jak Ci nie pomoże to poprosisz kogoś innego ;) albo walczysz sobie filmik o odpowiedniej treści ;)

Dziewczyny, ktora z was mówiła, ze ma w pdf to ksiazke o karmieniu piersia? Nie moge znalezc tego postu i nie wiem do której mam sie usmiechnać ;-)

A ja na głównym szukałam. Dzieki Magmich. Musze szybko do Bettiny napisać, bo jeszcze zacznie rodzić i nie zdąży mi przesłać ;-)

Anit80 no w szoku jestem z tego Twojego męża, mojego nie trzeba namawiac, a niestety, czasem musze mu odmowic, bo ja chce dotrwac do 5 lutego :)
Magdalena filmik tu chyba niewiele pomoze, bo to chodzi o nasienie :p
Beemik mi Bettina przesylala te ksiazke, wiec jesli nie zdazyla Ci przeslac, to podaj meila na priv ;)

reklama
Do góry