reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Dziękuję dziewczyny :-)

Wstałam po kolejnej nocy z wieloma pobudkami, z koszmarnym bólem głowy,ale mimo to z dobrym nastawieniem :-)

Karola współczuję samopoczucia. Ja przez te infekcje mocniej tym razem czuje ból rany,ale dziś mamy 6 dobę po i w zasadzie poruszam się już zupełnie sprawnie. Życzę i Tobie szybkiego powrotu do formy. :-)

U nas przy cc bezproblemowym 2 doby w szpitalu to max. Ja generalnie widzę, że im więcej się ruszam zawsze po, tym szybciej wracam do normalności ;-)

Kochane za każdą z Was kciuki trzymam bardzo mocno. Postaram się kibicować Wam na ile mi czas pozwoli. Ważne informacje piszcie na priv w.razie gdybym tutaj nie doczytała :-)

Magda ciesze się ze u Was w porządku i życzę żebyś pomimo zmeczenia delektowala się pierwszymi tygodniami z synkiem.

Carolajna Tobie też życzę szybkiego powrotu do formy.

Natka jak tam u Ciebie? Napisz jak się czujesz i jak Karolek

Ja to już czuję się jak wrak czlowieka. Wczoraj nie mogłam założyć skarpetek, 20 minut goilam same nogi i jeszcze nie jestem zachwycona efektami. Za okolice bikini to się w ogóle nie zabieram bo się boję, myślę że chyba posmaruje Veetem ale trochę się boję ze mi gdzieś tam wyjdzie i będzie szczypac.
W glowie robie juz przemyślenia jak wrócić do formy z przed ciazy przed nadejściem wakacji. Wydaje mi się to niemożliwe ale spróbować nie zaszkodzi.

Magda no właśnie chcieli mnie wypisać przed chwilą! Szok. Ale poprosiłam i jeszcze jedną dobę żeby się pewniej czuć no i w domu Nina lekko chora a do lekarza nie może się mąż dostać od wczoraj :(((

Ja nie wiem co jest grane od 5 rano brzuch boli jak na okres i ciągnie na dół. Leżenie niewiele daje. Do tego strasznie nie wyspana jestem.

Magmich ktg może nic nie wykazać a za parę godz równie dobrze może się zacząć ;)
Z tymi bólami to jest różnie.. ja właśnie mam takie jak na okres od tygodnia i od paru dni mnie strasznie przy chodzeniu dosłownie łupie w szyjce tak że chodzę jak kaczka :) w tamtych cciazach tak nie miałam..
Czytałam że takie bóle są początkiem porodu ale jedną dziewczyna pisała że miesiąc z takimi bólami chodziła. Wiec sprawa insywidualna :) ją znając życie po terminie urodzę :) a z tymi bólami będę się meczyc :(
Mag jedź lepiej tp skontrolować albo poczekaj jeszze trochę jak się będą coraz bardziej nasilac to bierz torbę od razu ;)

reklama
Do góry