reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Dziękuję dziewczyny :-)

Wstałam po kolejnej nocy z wieloma pobudkami, z koszmarnym bólem głowy,ale mimo to z dobrym nastawieniem :-)

Karola współczuję samopoczucia. Ja przez te infekcje mocniej tym razem czuje ból rany,ale dziś mamy 6 dobę po i w zasadzie poruszam się już zupełnie sprawnie. Życzę i Tobie szybkiego powrotu do formy. :-)

U nas przy cc bezproblemowym 2 doby w szpitalu to max. Ja generalnie widzę, że im więcej się ruszam zawsze po, tym szybciej wracam do normalności ;-)

Kochane za każdą z Was kciuki trzymam bardzo mocno. Postaram się kibicować Wam na ile mi czas pozwoli. Ważne informacje piszcie na priv w.razie gdybym tutaj nie doczytała :-)

Magda ciesze się ze u Was w porządku i życzę żebyś pomimo zmeczenia delektowala się pierwszymi tygodniami z synkiem.

Carolajna Tobie też życzę szybkiego powrotu do formy.

Natka jak tam u Ciebie? Napisz jak się czujesz i jak Karolek

Ja to już czuję się jak wrak czlowieka. Wczoraj nie mogłam założyć skarpetek, 20 minut goilam same nogi i jeszcze nie jestem zachwycona efektami. Za okolice bikini to się w ogóle nie zabieram bo się boję, myślę że chyba posmaruje Veetem ale trochę się boję ze mi gdzieś tam wyjdzie i będzie szczypac.
W glowie robie juz przemyślenia jak wrócić do formy z przed ciazy przed nadejściem wakacji. Wydaje mi się to niemożliwe ale spróbować nie zaszkodzi.

Magda no właśnie chcieli mnie wypisać przed chwilą! Szok. Ale poprosiłam i jeszcze jedną dobę żeby się pewniej czuć no i w domu Nina lekko chora a do lekarza nie może się mąż dostać od wczoraj :(((

Ja nie wiem co jest grane od 5 rano brzuch boli jak na okres i ciągnie na dół. Leżenie niewiele daje. Do tego strasznie nie wyspana jestem.

Magmich ktg może nic nie wykazać a za parę godz równie dobrze może się zacząć ;)
Z tymi bólami to jest różnie.. ja właśnie mam takie jak na okres od tygodnia i od paru dni mnie strasznie przy chodzeniu dosłownie łupie w szyjce tak że chodzę jak kaczka :) w tamtych cciazach tak nie miałam..
Czytałam że takie bóle są początkiem porodu ale jedną dziewczyna pisała że miesiąc z takimi bólami chodziła. Wiec sprawa insywidualna :) ją znając życie po terminie urodzę :) a z tymi bólami będę się meczyc :(
Mag jedź lepiej tp skontrolować albo poczekaj jeszze trochę jak się będą coraz bardziej nasilac to bierz torbę od razu ;)

reklama
Do góry