reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Magda super że jesteście w domku już z wszystkimi. Teraz to masz wesoło :biggrin2::wink:
Ja też tak chce, :tak: czekam już z niecierpliwością a mój 8 letni syn już nie może się doczekać kiedy braciszka weźmie na ręce :yes:. Życzę dużo siły :biggrin2:

Posprzątam, oczywiście chłopcy pomogli. Mały dokazuje w brzuchu a oznak porodu ani widu ani słychu :rolleyes2: tak więc pozostała druga opcja :-D:-D

reklama
Dzien dobry dziewczyny, dzisiaj jest ten dzien kiedy Ola o 5 rano jest juz wyspana...cale szczescie cala noc przespalam i w miare wczesnie sie polozylam bo przed 22...wiec jestem.w.miare jestem wyspana. Raz tylko w nocy wstalam.na siku...w ogole Wy tez zawsze wstajecie o tej samej godzinie w nocy do wc? Bo ja zawsze o 3.

Jak na razie nic mnie.nie ciagnie i nie kluje wiec jest ok, zobaczymy jak potoczy sie reszta dnia....teraz czas na kawe i na cos slodkiego :p o ile cos jeszcze zostalo :p

Poruszam się ale ciężko nazwać to normalnym. Samo wstanie z łóżka to makabra, chodzenie też; (
Na szczęście z każdym razem łatwiej ale jeszcze daleka droga przede mną ; (((

Ja wstępnie wychodzę jutro, tu w 3 dobie można jak jest ok. Zobaczymy co powiedzą.

Mnie jeszcze niemiłosiernie boli gardło od tej rurki intubacyjnej :(

Ja wstępnie wychodzę jutro, tu w 3 dobie można jak jest ok. Zobaczymy co powiedzą.

Mnie jeszcze niemiłosiernie boli gardło od tej rurki intubacyjnej :(
To ty mialas znieczulenie ogolne? Ja to bym sie bala intubacji.
Szybko u Was wypuszczaja, u nas po cc to najwczesniej na 4 dobe, z synem wyszlam na 5 a z corka na 7 dobe a bylo wszystko ok.

reklama
Dzień dobry :)
Magda cieszę się, że wszystko dobrze się skończyło teraz możecie się cieszyć sobą :)

Carola no u Ciebie to liczyły się sekundy, nad Wami też ktoś czuwał, jeszcze trochę i wszystko się zagoi :)

Do góry