reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Dzien dobry;)
CAROO gratulacje !!!!!dla dzielnej mamusi I synusia;))) czekamy na relacje

U mnie Nic ciezka kilka bolesnych skurczow juz myslalam ze sie zaczyna.ale sprawa ucichla;( dalej walcze z tym przeziebieniem

Co do kremudo buzi kupilam NIVEA ..

reklama
AAAAAAAAAAAAACarol super oj namęczyłaś się kochana! gratki i czekamy tu na Was!

Oj Natka to Ty jak na szpilkach, mam nadzieję że w końcu się rozrusza na całego!

Natka aż się zastanawiam, która z nas się pierwsza rozpakuje :-p Ale chyba jednak Ty bo u mnie nie ma takich bolesnych skurczy albo ja nadal ich nie umiem poznać :confused: Dzisiaj mnie tylko mdli od rana.

Carolajna ogromne gratulacje!!!! Mam nadzieję, że udało się sn tak jak chciałaś :blink: Najważniejsze, że Danielek jest już z wami :blink:

Caro no nareszcie! Gratulacje!
U mnie noc tez słabo, do 2 nie moglam zasnac i kazda zmiana pozycji to niezly wyczyn i proba zasniecia od nowa :-/ ale bylam dzis u lekarza, malutka dalej głowka w dół lezy, wiec jest dobrze :-) jeszcze tylko 4 tygodnie-uff... damy rade ;-)

Natka aż się zastanawiam, która z nas się pierwsza rozpakuje :-p Ale chyba jednak Ty bo u mnie nie ma takich bolesnych skurczy albo ja nadal ich nie umiem poznać :confused: Dzisiaj mnie tylko mdli od rana.

Carolajna ogromne gratulacje!!!! Mam nadzieję, że udało się sn tak jak chciałaś :blink: Najważniejsze, że Danielek jest już z wami :blink:
Niestety caro miala cc....ale.to juz sama Wam.napisze

Carolajna gratuluję i czekamy na relacje. A teraz odpoczywaj i nabieraj siły.
Dziewczyny lecę ( tzn. jadę z M) do Rossmana i apteki bo znowu zaczyna mnie brzuch w dole pobolewać i ciągnąc. Muszę krem do depilacji kupić bo maszynki w takim stanie to mam strach używać :shocked2:.

Betii no nie wiem czy pieresza Bo tylko Nic mnie lapie a w dzien Nic . Tez juz masz tak dosyc jak ja? W czw mam wizyte oby jakies postepy byly

reklama
Hej, hej.
O 9.15 podłączyli nam oxy i w sumie był tylko jeden skurcz, od razu tętno spadło więc w ciągu kilku sekund podjęli decyzję o cc. Jeszcze w locie podawali leki na wstrzymanie skurczy, w drodze na salę operacyjną zrywali mi koszulę. Miałam znieczulenie ogólne. Daniel urodził się ok 10 rano.
Jak przyjechałam na położniczy to mąż kangurował malucha, nie takiego znowu małego bo 3530 wagi i 53 cm.
Jest cudowny, śliczny i uroczy. Na szczęście zdrowy. Dostał 9 punktów.
Ja umieram z bólu bo znieczulenie puściło od razu po wybudzeniu. Dostaje morfinę i pyralginę narazie. Opieka super.

Do góry