reklama
Haruna mnie juz od jakiegos czasu boli brzuch jakbym miala dostac miesiaczki, mowilam o tym lekarzowi, powiedzial, ze to normalne ...
Co do rozwolnienia to czytalam, ze to jest wlasnie objaw porodu, ponoć organizm oczyszcza się, żeby łatwiej było się wydostać maluchowi...
Co do rozwolnienia to czytalam, ze to jest wlasnie objaw porodu, ponoć organizm oczyszcza się, żeby łatwiej było się wydostać maluchowi...
PaniAg
Fanka BB :)
Krem na dwor mam nivea na kazda pigide, za poleceniem bratowej.
Wczoraj tez czulam lekkie bole podbrzusza i co dziwne takue klucia ponizej, jakby pod wzgorkiem łonowym. Wczesniej to bylo ale bardzo sporadycznie.
W srode mam gina.
Gratulacje dla Caro!!! W koncu razem!
Wczoraj tez czulam lekkie bole podbrzusza i co dziwne takue klucia ponizej, jakby pod wzgorkiem łonowym. Wczesniej to bylo ale bardzo sporadycznie.
W srode mam gina.
Gratulacje dla Caro!!! W koncu razem!
LilithGoth
Ja tez uzywam.nivea na.kazda pogode od 6 lat. Jest super.
Dzisiaj znowu zaczął mi sie napinac brzuszek i mialam kilkusekundowe skurcze zwlaszcza jak bylam w ruchu. Jak ja bym juz chciala zeby tak.na dobre sie zaczęło....dzisiaj nawet Alan sie zapytal kiedy Marcelek bedzie bo na pewno jest juz mi ciezko, powiedzial tez ze chodze jak babcia Basia. Nie ma to.jak pocieszenie dziecka
Dzisiaj znowu zaczął mi sie napinac brzuszek i mialam kilkusekundowe skurcze zwlaszcza jak bylam w ruchu. Jak ja bym juz chciala zeby tak.na dobre sie zaczęło....dzisiaj nawet Alan sie zapytal kiedy Marcelek bedzie bo na pewno jest juz mi ciezko, powiedzial tez ze chodze jak babcia Basia. Nie ma to.jak pocieszenie dziecka
kati29
Bettina tak jeszcze mam duzo czasu a bóle to są takie misiaczkowe w nocy a jak skurcz łapie czyli cała macica jak twardnieje to boli na samym dole jakby w szyjce. W pierszej ciazy tak nie miałam w drugiej miałam ale mniej bolesne te skurcze a teraz w trzeciej jakąś masakra. Ciekawe jaki ten trzeci poród będzie
kati29
Ola mdlości mogą być równiez przez zgagę z tymi zwiastinami to jest różnie, czasem są awet miesiac przed porodem czasem nie ma wcale
Bettina2701
No widzisz Kati w końcu ktoś jakiś normalny opis jak wygląda skurcz i w życiu bym nie pomyślała, że to to
No to takie coś miewam rzadko, kilka razy dosłownie głównie jak już się położę do spania. I w życiu bym nie określiła tego jako ból jak na miesiączkę jak wszędzie to określają, nigdy mnie w taki sposób nie bolało
Jak napina mi się górna część brzucha i robi się twardy jak kamień mnie bardziej boli niż te skurcze, które myślałam, że skurczami nie są
No to takie coś miewam rzadko, kilka razy dosłownie głównie jak już się położę do spania. I w życiu bym nie określiła tego jako ból jak na miesiączkę jak wszędzie to określają, nigdy mnie w taki sposób nie bolało
Jak napina mi się górna część brzucha i robi się twardy jak kamień mnie bardziej boli niż te skurcze, które myślałam, że skurczami nie są
Magdalena777
Carolajna super wieści wielkie gratulacje
Zdrówka zycze i żeby jak najkrócej i najmniej bolalo
Zdrówka zycze i żeby jak najkrócej i najmniej bolalo
Magdalena777
Dziewczyny czy któraś z Was bierze magnez? Ja biorę 6 tabletek Asparginu dziennie i teraz zastanawiam się czy przed porodem ich nie odstawic. Bo taka dawka magnezu i potasu skutecznie hamuje skurcze. Mój gin ma urlop do 6 lutego i nie wiem teraz czy brać dalej czy nie
reklama
Bettina2701
Ja brałam magne b6 ale 1-2 tab dziennie. Odstawiłam jak zaczął się 37 tydzień gdy już był ten tzw. bezpieczny czas na poród.