novaspace
Fanka BB :)
Jeśli chodzi o jedzenie to dzisiaj zjadłam dwa duże rożki czekoladowe, aż mnie zemdliło... A obiecałam sobie ze w tej ciąży zero słodyczy i chipsów, w poprzedniej przytyłam 26 kg i to przez obżeranie się, bo ja nie jadłam tylko żarłam... Uratowało mnie karmienie piersią ale i tak 8 kg miałam do zrzutu, ale odpuściłam sobie bo i tak chciałam znów zajść w ciąże....
Boje się wejść na wagę .....
Magda podziwiam Ciei z trojka dzieci i w ciąży... Ja mam jedno a po dniu z nią czuje się wypluta fizycznie i psychicznie
dzisiaj kłuło mnie okropnie z lewej strony w podbrzuszu, podejrzewam ze może jajnik, trochę się boje bo ostatnio było to samo... Pocieszacie mnie ze Wy tez macie bóle podbrzusza, oby to nie było nic takiego
Boje się wejść na wagę .....
Magda podziwiam Ciei z trojka dzieci i w ciąży... Ja mam jedno a po dniu z nią czuje się wypluta fizycznie i psychicznie
dzisiaj kłuło mnie okropnie z lewej strony w podbrzuszu, podejrzewam ze może jajnik, trochę się boje bo ostatnio było to samo... Pocieszacie mnie ze Wy tez macie bóle podbrzusza, oby to nie było nic takiego
Ostatnia edycja: