reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Hej! Ja dopiero lapka odpaliłam, cały dzien u przyjaciółki z dziećmi. Nadrobiłam Was ale już sily brakuje na produkcje wypocin i jutro coś naskrobię więcej :)

reklama
czesc. wracam do domu...a tu ... nosz godz czytalam coscie naprodukowaly.

ja nie mam jakis strasznych zachcianek i w odruzbieniu od ciaz z chlopakami teraz ciagnie mnie bardxiej do slodkiego. i o szczesxie nie zygam... wymiotowaniem tego nie mozna nazwac... to byl dzienny rytual przez cale ciaze... a potem te zqstrzyki anemia. nie zycze nikomu.

ja ogolnie nie nazekam na sluzve zdrowia w uk. mam tylko provlem z egzekwowabiem diagnoz. zazwyczqj slysze ze polakow nie obsluguja... mam soje spisoby i dzieki temu juz 2 razy mojemu uratowano zycie. bo mqja tez dobryxg specjalistow tylko trzeba sie tam dostac.

nie martwxie sie plamieniami. od tego lekarz. isc i sprawdzic.

co do watkow robcie co chcecie... ja na jeden mam czas tylko wiec pewnie na inne nie zajrze. nie z lenistwa ale z braku czasu.

Moj starszy dzis tak zaliczyl glowa w chodnok ze sciagali mnie do szkoly. Zawsze jak mi p. Samochod podwedzi to jakis problem. Tomografie ztobili w szpitalu... Narazie ok.
robote odbebnilam... Dzis swoje zarelko wzielam koniec smieciowego.

i na koniec DOBRANOC!!! Samych milych snow...

Ostatnia edycja:
Witam :)

Emka300 na jednej z pierwszych stron w tym wątku jest instrukcja jak wstawić suwaczek.

Ja dzisiaj wyspana!!! Tak mi się przynajmniej wydaje na chwilę obecną ;)
Coraz dała pospac do prawie 7 więc naprawdę cud ;)

Ogólnie słoneczko widać już z samego rana, ciekawe czy będzie też ciepelko :)

No i gdzieś tam z tyłu głowy myślę o tym lidlu hehe ;)

Rano jak się budzicie też macie wrażenie strasznie pustego żołądka?

reklama
Hej dziewczyny, witaj emka :-)

Mam to samo z pustym żołądkiem, właściwie w momencie otwierania oczu już mi w brzuchu burczy ;-)
Też od rana kombinuję jak się w Lidlu znaleźć, bo tak mi nie po drodze z pracy, jeszcze obmyślam plan.
U mnie pogoda taka sama jak ostatnio codziennie - pochmurno, zimno i kropi co chwilę, nie ma to jak lato nad polskim morzem ;-)

Do góry