reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Zlitujcie sie ;) nad czlowiekiem ktory slodkie musi omijac lukiem...

Kurczaki szybko was zachciany wziely!! A wyczulenie na zapachy???

Ma ktoras bole podbrzusza?

Ja miałam potworne, mino że to jeszcze bardzo wczesna ciąża to zadzwoniłam do lekarza i pozwolił mi brać luteinę, i po luteinie jest lepiej, a ja spokojniejsza. Mimo że to druga ciąża, to bardziej sie o nią boję :-(

reklama
Magda z uk no dokladnie cos takiego.Mnie na sam zapach muli ale reszta sie tym zajada.Mnie to konsystencja i wygladem przypomina klej wikol [emoji1]

O cos takiego
uploadfromtaptalk1435171491632.jpg

Blagam nie mowcie o plamieniach [emoji22]

Załączniki

• uploadfromtaptalk1435171491632.jpg
    uploadfromtaptalk1435171491632.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 35
witam z pracy! ale wam dobrze z tym jedzeniem.. ja póki co nie mam nawet ochoty, po prostu się zmuszam bardziej niż mam na coś ochotę. śniadanie zjadłam w małych kęsach, obiadu nawet nie tknęłam i kolację już w pracy jakoś stłamsiłam jabłko... nie wiem czy przez stres, czy jak.. i aż się boję nocy. zawsze spałam na brzuchu a teraz nie mogę, bo zaraz mam mdłości- juuż 3 dzień nie śpię!
i zaobserwowałam smugę brązowego śluzu.. muszę dzisiaj się bacznie poobserwować!

reklama
smuga tylko... lekko pobrudzona bielizna...

ale ja w pracy odpoczywam,; przynajmniej się staram. chcę dopracować przynajmniej do lipca; potem zobaczę jak się będę czuła...jeszcze mam tylko 3 dyżury do końca miesiąca..

Do góry