reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Bettina haha niezłe bywają cyrki z naszymi Panami :) a chociaż pomógł Ci pozbierać te warzywa? Czy jak zobaczył, że jednak jeszcze nie rodzisz to Cię zostawił? :-D

reklama
No niestety faceci nie.maja takie progu bolu jak my wspaniale i dzielne kobiety...moj tez glowa go lekko boli ledwo 38stopni a juz jeczy i lataj kolo niego bo biedaczek chory...ostatnio bolaly go.plecy i pol dnia.mi jeczal...wkurzylam sie w.koncu i mu powiedzialam zeby tak nie jeczal i ze jak chce z checia sie z.nim zamienie bo mnie wszystko boli i ledwo laze...od razu wziol sie do sprzatania i juz noe slyszalam zadnego jeczenia

Pozbierał i rozpakował do końca hahaha bo ja siedziałam na podłodze i płakałam ze śmiechu aż musiał pomóc mi wstać :-p Ciekawa aż jestem co będzie jak już przyjdzie faktycznie moment porodu, tylko wtedy to mi już nie będzie do śmiechu ;-) ;)

Ja starałam się zachować zimną krew ale po malu zaczyna ogarniać mnie panika, że to już zaraz i nie ma odwrotu. Przypominają mi się obrazy z poprzedniego porodu i przypominam sobie co wtedy czułam i zaczynam się bac. Pierwszym porodem w ogóle się nie przejmowalabym bo nie wiedziałam czego się spodziewać wiec myślałam że ten ból jest pewnie przereklamowany hehe

Magdalena właśnie słyszałam, że przy kolejnym porodzie jest gorzej bo już wie się co nas czeka.
Mnie ta nieświadomość teraz dobija, nic nie wiadomo, kiedy, jak, ile to potrwa itp. Ciężko być spokojnym w takiej sytuacji ;-) ;)

Magmich a jednak pozbierał :D
Bettina jak już nadejdzie ten czas porodu to pewnie będzie probował byc opanowany, zeby Ciebie nie denerwowac jeszcze bardziej, ale w srodku pewnie bedzie niezle spanikowany ;)

Madalena a to nie jest przereklamowany bol? :p

Najlepsza byla wczoraj babcia mojego meza. Powoedziala ze pierwsze dziecko powinien rodzic facet, drugie kobieta a trzecie by malo kto mial;)
Powiedziala,ze mam zgrabny maly brzuch haha imfajnie.
Tez mam dzis lenia i nic nie robie xD

reklama
Do góry