reklama
LilithGoth
Fanka BB :)
No niestety faceci nie.maja takie progu bolu jak my wspaniale i dzielne kobiety...moj tez glowa go lekko boli ledwo 38stopni a juz jeczy i lataj kolo niego bo biedaczek chory...ostatnio bolaly go.plecy i pol dnia.mi jeczal...wkurzylam sie w.koncu i mu powiedzialam zeby tak nie jeczal i ze jak chce z checia sie z.nim zamienie bo mnie wszystko boli i ledwo laze...od razu wziol sie do sprzatania i juz noe slyszalam zadnego jeczenia
Bettina2701
Pozbierał i rozpakował do końca hahaha bo ja siedziałam na podłodze i płakałam ze śmiechu aż musiał pomóc mi wstać Ciekawa aż jestem co będzie jak już przyjdzie faktycznie moment porodu, tylko wtedy to mi już nie będzie do śmiechu
Magdalena777
Ja starałam się zachować zimną krew ale po malu zaczyna ogarniać mnie panika, że to już zaraz i nie ma odwrotu. Przypominają mi się obrazy z poprzedniego porodu i przypominam sobie co wtedy czułam i zaczynam się bac. Pierwszym porodem w ogóle się nie przejmowalabym bo nie wiedziałam czego się spodziewać wiec myślałam że ten ból jest pewnie przereklamowany hehe
Bettina2701
Magdalena właśnie słyszałam, że przy kolejnym porodzie jest gorzej bo już wie się co nas czeka.
Mnie ta nieświadomość teraz dobija, nic nie wiadomo, kiedy, jak, ile to potrwa itp. Ciężko być spokojnym w takiej sytuacji
Mnie ta nieświadomość teraz dobija, nic nie wiadomo, kiedy, jak, ile to potrwa itp. Ciężko być spokojnym w takiej sytuacji
Magmich a jednak pozbierał
Bettina jak już nadejdzie ten czas porodu to pewnie będzie probował byc opanowany, zeby Ciebie nie denerwowac jeszcze bardziej, ale w srodku pewnie bedzie niezle spanikowany
Madalena a to nie jest przereklamowany bol?
Bettina jak już nadejdzie ten czas porodu to pewnie będzie probował byc opanowany, zeby Ciebie nie denerwowac jeszcze bardziej, ale w srodku pewnie bedzie niezle spanikowany
Madalena a to nie jest przereklamowany bol?
reklama