Lilith masz jeszcze siłę chodzić po mieście? Ja już wyczerpałam chyba swoje możliwości, albo po prostu strach mi nie pozwala
Saforka witaj. Napisz coś więcej, jak się czujesz, czy wszystko przygotowane na nadejście dziecka?
Anit może Tymek wyciszył się przed porodem? Podobno tak się dzieje?
Olaolala ja brzuch mam praktycznie cały czas twardy
Ale to chyba od chodzenia itp., jak się położę to się rozluźnia. Tylko ja nie mam ochoty na leżenie więc tak mnie ciągnie ciągle
Nospy już dawno nie biorę, to już rodzić czas a nie skurcze wyciszać
Zuzanka, żeby poród był taki szybki, mało bolesny a do szpitala tylko na chwilę to spoko hahaha
Co do sudokremu to ja jestem absolutnie przeciwna. Położna mówiła, żeby nie stosować go stale jak krem po przewijaniu tylko jak lek na odparzenia a leków nie stosuje się zapobiegawczo, wysusza skórę a jak skóra jest zdrowa to smarujemy aby nawilżyć przecież. A po drugie u mnie w rodzinie był przypadek, że właśnie ciągle smarowali dziecko sudokremem, potem były odparzenia i dalej ten sudokrem który już nie pomagał a skóra wyglądała coraz gorzej.
Potem jeszcze doszedł problem sklejenia warg, możliwe, że na skutek właśnie wysuszenia kremem, to wywołało cofanie się moczu do nerek i parę innych dolegliwości, 2 tygodnie dziecko w szpitalu, dla mnie dramat.