reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
U mnie w szpitalu 12 i 9 lat temu dawali ciuszki dla maleństwa ale ja wolałam mieć swoje. Podpaski dla mam też dawali tylko z takimi ostrymi końcami ( sprasowane boki były, można było sobie nogi poocierać, masakra ). Pampersy dawali tylko po urodzeniu i kąpieli. Podkłady też dawali. Ja wszystko miałam wtedy i teraz mam swoje abym nie musiała się prosić :yes:

o kochana, widze, ze masz super wypasiony hotel :) moj przy Twoim wyglada jak szpital psychiatryczny z horroru, ale grunt, ze opieka jest dobra :)

no ja nastepnym razem chyba juz bym wolala pojsc nieogolona niz taka pocieta :p

Ja też nie lubię, tym bardziej, że ten zapach się utrzymuje, ale wolę teraz to niż maszynkę mimo to. Ja mam taki 5 minutowy, to nie muszę długo znosić tego zapachu;) (mam veet sensitive)

olaolala ja w trakcie ciąży leżałam w Matce Polce na patologii ciąży, to też taki szpital z horroru... do porodu mam możliwość wybrać inny szpital i z niej skorzystam;)

Anit no wiadomo, ze to wszystko pewnie bylo gorszej jakosci, zeby tansze bylo, wiec z jednej strony warto miec swoje.

Mkvet wcale Ci sie nie dziwie, szpital wyglada super, bedziesz miala komfortowo :) rozumiem, ze to na nfz?

No te kremy maja specyficzny zapach, ale mi o dziwo, jakos nie przeszkadza...

Przypomnialo mi sie jak bylam pierwszy raz w zyciu o ginekologa, wydepilowalam sie co do wloska maszynka i nawet sie nie zacielam! a ginekolog mnie pyta: dlaczego Pani sie depiluje? Pan Bog stworzyl te wloski po to zeby one tam rosly. A czy Pani partner sie depiluje?" no po prostu mnie zwalil z nog :p mimo ze lezalam :D

Ostatnia edycja:
Mkvet właśnie chyba veet ma najbardziej intensywny ten zapach i mam wrażenie, że on w ogóle się nie ulatnia :zawstydzona/y:

U mnie w szpitalu trzeba mieć wszystko dla siebie i dziecka, na szczęście jak będziemy wychodzić to bagażu będzie dużo mniej bo jednak większość się zużyje ;-) ;)

reklama
ola rodze W Wolsztynie (wielkopolskie) a ty gdzie?

ehh czasem jak ide siusiu toczuje bol i rozpieranie w srodku ,zobaczymy czy juz jestem blisko porodu bo w srode wizytuje

Do góry