reklama
Bettina2701
Fanka BB :)
Ja nie lubię zapachu tych kremów do depilacji Chyba, że polecicie coś co nie ma tego specyficznego smrodku
anit80
U mnie w szpitalu 12 i 9 lat temu dawali ciuszki dla maleństwa ale ja wolałam mieć swoje. Podpaski dla mam też dawali tylko z takimi ostrymi końcami ( sprasowane boki były, można było sobie nogi poocierać, masakra ). Pampersy dawali tylko po urodzeniu i kąpieli. Podkłady też dawali. Ja wszystko miałam wtedy i teraz mam swoje abym nie musiała się prosić
o kochana, widze, ze masz super wypasiony hotel moj przy Twoim wyglada jak szpital psychiatryczny z horroru, ale grunt, ze opieka jest dobra
no ja nastepnym razem chyba juz bym wolala pojsc nieogolona niz taka pocieta
no ja nastepnym razem chyba juz bym wolala pojsc nieogolona niz taka pocieta
Ja też nie lubię, tym bardziej, że ten zapach się utrzymuje, ale wolę teraz to niż maszynkę mimo to. Ja mam taki 5 minutowy, to nie muszę długo znosić tego zapachu (mam veet sensitive)
olaolala ja w trakcie ciąży leżałam w Matce Polce na patologii ciąży, to też taki szpital z horroru... do porodu mam możliwość wybrać inny szpital i z niej skorzystam
olaolala ja w trakcie ciąży leżałam w Matce Polce na patologii ciąży, to też taki szpital z horroru... do porodu mam możliwość wybrać inny szpital i z niej skorzystam
anit80
O propozycję fajnego kremu do depilacji ja też poproszę
Anit no wiadomo, ze to wszystko pewnie bylo gorszej jakosci, zeby tansze bylo, wiec z jednej strony warto miec swoje.
Mkvet wcale Ci sie nie dziwie, szpital wyglada super, bedziesz miala komfortowo rozumiem, ze to na nfz?
No te kremy maja specyficzny zapach, ale mi o dziwo, jakos nie przeszkadza...
Przypomnialo mi sie jak bylam pierwszy raz w zyciu o ginekologa, wydepilowalam sie co do wloska maszynka i nawet sie nie zacielam! a ginekolog mnie pyta: dlaczego Pani sie depiluje? Pan Bog stworzyl te wloski po to zeby one tam rosly. A czy Pani partner sie depiluje?" no po prostu mnie zwalil z nog mimo ze lezalam
Mkvet wcale Ci sie nie dziwie, szpital wyglada super, bedziesz miala komfortowo rozumiem, ze to na nfz?
No te kremy maja specyficzny zapach, ale mi o dziwo, jakos nie przeszkadza...
Przypomnialo mi sie jak bylam pierwszy raz w zyciu o ginekologa, wydepilowalam sie co do wloska maszynka i nawet sie nie zacielam! a ginekolog mnie pyta: dlaczego Pani sie depiluje? Pan Bog stworzyl te wloski po to zeby one tam rosly. A czy Pani partner sie depiluje?" no po prostu mnie zwalil z nog mimo ze lezalam
Ostatnia edycja:
Bettina2701
Mkvet właśnie chyba veet ma najbardziej intensywny ten zapach i mam wrażenie, że on w ogóle się nie ulatnia
U mnie w szpitalu trzeba mieć wszystko dla siebie i dziecka, na szczęście jak będziemy wychodzić to bagażu będzie dużo mniej bo jednak większość się zużyje
U mnie w szpitalu trzeba mieć wszystko dla siebie i dziecka, na szczęście jak będziemy wychodzić to bagażu będzie dużo mniej bo jednak większość się zużyje
reklama