reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

a Ty beti gdzie rodzisz .u nas jak ubierzesz cos swojego malemu to nie wroci juz jak trafi do pralni dlatego zalecaja ubierac w szpitalne ubranka . pieluchy chusteczki itp wszystko daja

reklama
Ola po to pojedziemy do szpitala, żeby z tym ciężarkiem wrócić :-) :)

Ja rodzę w podwarszawskim szpitalu, Pruszków ;-) ;) Początkowo chciałam w jakimś w Warszawie ale dojazd mnie zniechęcił :no2:

NowaNatka tez mam takie uczucie juz jakis czas a lekarz na czwartkowej wizycie powiedzial, ze dotrwam do lutego bo szyjka sie nie skraca i takie tam ;p

Ja jestem po kolejnym ktg. Wyszło tym razem dobre od razu. Nie musiałam pić litrów wody i jeść w trakcie,żeby Theo obudzić. Teraz czekam na jakiegoś lekarza,bo martwi ich ten mój ból głowy i musi przyjść mnie zobaczyć. Mają jeszcze pobrać krew. Kurcze,a już bym spać poszła.

Posmialam się troszkę z tego co piszecie o porodach. Powiem Wam,że trochę zazdroszczę Wam tych emocji. U mnie wszystko będzie takie zaplanowane i w zasadzie tylko strach zostanie przed porodem. :sorry:

Faktycznie byli pobrać krew i wywiad zrobić. W szoku jestem,bo już północ minęła. Wyniki za 2-3 godziny,ale juz rano mi powiedzą. Dobrze,że się troszczą o nas.

Spijcie dobrze kochane :-)

Magda jak tam u Ciebie ?? Coś juz wiadomo ?
Ja już dzisiaj wstałam :-) rana trochę boli bardziej tak piecze ale daje rade :-) jest o wiele lepiej niż przy 1 cc . Magda fakt faktem cc jest zaplanowane wiesz co gdzie jak i kiedy jedynie może się troszkę w czasie przesunąć ;') tzn o kilka minut :-) a SN jednak chodzisz jak bomba ;-) no to my się idziemy dalej uczyć siebie ;-) zaraz mi go z kąpieli przywioza wiec będzie rozrzalony ;-)

Witam z poranna jajeczniczką.
Magda niech dmuchają aby było dobrze.daj znać jak wyniki.a ciśnienie masz ok że taki ból głowy Cię złapał?
Ciężka noc za mną małej też nie było za wygodnie, w tych miejscach jeszcze jej nie czułam hehe mam nadzieję że jeszcze trochę wytrzymam aż mąż wróci bo jakoś zaczynam panikowac.
Bożenka dokładnie jak bomba mamy tylko szkoda że nie taka z wyświetlaczem i odliczaniem
Asch jaka decyzja po badaniach coś już wiesz?

Dzień dobry :-)

Kurcze,znowu wstałam z bólem głowy :-(

Bozienko na razie nic nie wiem. Dopiero dzień się zaczyna. Mam nadzieje,ze będzie lepszy od wczorajszego. Ciesze się ze czujesz się lepiej. Moja rada,ruszaj się ile możesz,to blizna nie będzie tak bardzo boleć ;-)

Demolko ciśnienie mam raczej niskie niż wysokie. W moczu białka brak. To ważne. Jednak nieustanny ból głowy ich martwi, bo mogły spaść płytki krwi. Zobaczymy co wyjdzie.

Miłego dnia dziewczyny!

reklama
Magda :-) właśnie ruszam się jak miałam jeszcze znieczulenie to i tak starałam się ruszyć i tak coraz bardziej teraz mi łatwiej jest :-) leży zemna dziewczyna po mnie miała cc i obolała jak nie wiem bo się nie ruszała

Do góry