reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Bozenko super ze juz lepiej ...ja wlasnie.najbardziej boje sie tego puszczania znieczulenia i kiedy trzeba bedzie juz wstac bo zapomnialam jaki to byl bol :p
Madzia daj znac co i jak :)

Ja po sniadanku i ktg skurcze sa caly czas ale.slabe dzisiaj bo do 50tylko...mlodemu dzisiaj tetno szalalo ze 190 do 95 spadalo...dzikusek maly.

Czekam na obchód mam nadzieje ze pojde do domu :p

reklama
Lilith jak zaczniesz się ruszać w miarę wcześniej to wszystko pójdzie sprawnie :-) z córa leżałam do rana bo to noc była i cierpiałam przy każdym ruchu a z małym odrazu się kręciłam ruszałam nogami zginąłam i dużo lepiej

Dokładnie Bozienko. Dużo babeczek się boi poruszyć,bo boli, a wtedy się bardzo długo wraca do formy. Dlatego u nas szybko sadzaja i zaraz pionizuja. Obyś w czwartek juz mogła wyjść.

Lilith super wiadomość! :-)

witam .
Bozenko masz racje z tym wstawanie bo wszystkie kolezanki co lezaly dlugo to nazekaly ze bol niesamowity.

Lilith super ze dzis do domku
Madziu kiedy ty wychodzisz wiesz juz cos??

ja dzis wstalam przesiebiona ,uhh znow leczyc sie domowymi sposobami;p

mam pytanko ile szt pieluszek kupujesz na start?

Dziewczyny a napiszcie mi jak to jest z blizna po cc. Chodzi mi oczywiście o czas kiedy jest juz zagojona rana. Czy nie widać jej w stroju kapielowym? I ogólnie jak sie z nią czujecie? Ja będę rodzila tradycyjnie niestety, ale pytam z ciekawości bo zdjęcia które sobie wygooglowalam są chyba przykładami ekstremalnego partactwa. Gdzieś tam z tyłu głowy mam ciągle nadzieje ze jednak ta cesarkę i chciałabym wiedzieć czego się spodziewać. Moja córka mówi ze mama koleżanki jej pokazywała i wyglądało ok.

Dziewczyny a napiszcie mi jak to jest z blizna po cc. Chodzi mi oczywiście o czas kiedy jest juz zagojona rana. Czy nie widać jej w stroju kapielowym? I ogólnie jak sie z nią czujecie? Ja będę rodzila tradycyjnie niestety, ale pytam z ciekawości bo zdjęcia które sobie wygooglowalam są chyba przykładami ekstremalnego partactwa. Gdzieś tam z tyłu głowy mam ciągle nadzieje ze jednak ta cesarkę i chciałabym wiedzieć czego się spodziewać. Moja córka mówi ze mama koleżanki jej pokazywała i wyglądało ok.
Moja jest ladna i w ogole nie widoczna pod bielizna ma moze z 7-10 cm dlugosci, na poczatku jest czerwona po paru miesiacach, moze po roku dwóch zrobi sie blada

Cześć Dziewczyny!
Bozienka czytam od rana Twoje posty i Ci zazdroszczę:)
Magda a może ten ból głowy to od stresu i ciągłego trzymania Cię w niepewności?
Lilith dobrze, że już do domu. :)
NowaNatka ja startowo kupiłam miesięczny pakiet pampersów. Chyba w sumie 168 sztuk w tym jest, opakowanie new born i mini.

Ciężko mi dziś było wstać, ale obudziłam się strasznie głodna i głód mnie z łóżka ściągnął. Do tego napadła mnie ochota na nutellę, więc taka kanapka też się znalazła w menu. Głodna chodzę od wczoraj wieczorem...tylko bym jadła i jadła..
To teraz wezmę się za coś sensownego- idę trochę ogarnąć mieszkanko.
Czekam już na opóźnione mebelki, bo podobno dziś mają dotrzeć (mam taką nadzieję, bo miały być już właściwie dwa tygodnie temu). Miłego dnia Dziewczyny:)

reklama
NowaNatka sorry ze się wtrące z pieluszkami, ale z własnego doświadczenia chciałam Ci napisać ze przy karmieniu naturalnym schodzi około 10-12
pieluszek na dobe. Przynajmniej moja tak miała przez jals czas na poczatku. Podobno butelkowe dzieciaczki zużywają mniej.

Do góry