reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Tak,ale tylko jeśli nie podadzą antybiotyku. Ty się nie martw,bo w Pl wynik gbsa jest obowiązkowy przy porodzie i jak trzeba to podadzą od razu.
LilithGoth
Fanka BB :)
Mi.nie dawala.skierowania.na gbs bo bede.miala cc wiec stwierdziła ze bez sensu robic.
Madzia super ze rozbudzil
A mnie.cos brzuch ciagnie, strasznie mi to przeszkadza przy chodzeniu jak bym kamien wsadzila do kieszeni.
Ide pomyc podlogi i pranie wstawic , ehh nie chce mi sie
Madzia super ze rozbudzil
A mnie.cos brzuch ciagnie, strasznie mi to przeszkadza przy chodzeniu jak bym kamien wsadzila do kieszeni.
Ide pomyc podlogi i pranie wstawic , ehh nie chce mi sie
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Teoretycznie przy cc nie trzeba się martwić o gbsa,ale wody mogą odejść każdej z nas, a wtedy juz jest to niebezpieczne. Oczywiście obstawiamy, że naszym maluszkom nic się nie wydarzy ;-)
LilithGoth
Teoretycznie tak obstawiamy i moja gin tez tak chyba obstawia
Czy Wasze maluszki tez maja tak ze gwaltownie i kilka zary na sekunde tak dziwnie podskakuja ?? U mnie dzisiaj to juz nie pierwszy raz
Czy Wasze maluszki tez maja tak ze gwaltownie i kilka zary na sekunde tak dziwnie podskakuja ?? U mnie dzisiaj to juz nie pierwszy raz
No Magda ktg piękne góry i doliny i widzę ze ruchów mnóstwo to teraz pokazał na co Go stać
Lilli chodzi Ci o takie jakby się czegoś przestraszyło i aż podskoczyło ja czasami takie mam wydają się jakby miała nerwa mała
Asch wybacz skleroza ciążowa
Lilli chodzi Ci o takie jakby się czegoś przestraszyło i aż podskoczyło ja czasami takie mam wydają się jakby miała nerwa mała
Asch wybacz skleroza ciążowa
LilithGoth
Demolka raczej cos jak pileczka od ping-ponga tak trzesie sie dziwnie
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Oj często mam takie ruchy Theo. I nie mam pojęcia co on tam wyprawia :-)
reklama
Magda, to się mały Theo rozbrykał,ale taka cicha woda z niego
Lilith i Demolka, mój mały też ta, czasem się gwałtownie ruszy, jakby tupał nogami kiedy mu coś nie pasuje. No i czkawke też ma bardzo czesto, ktoras z Was o to pytala jakis czas temu.
Ja mialam robione gbs mimo CC, chyba na zaś.
Tiniaq przypomnij mi, prosze, czemu jestes na oddziale? Przez ciśnienie? Fajnie, że Miłoszek duży zawsze uwazalam, ze lepiej za duzy niz za maly
Lilith i Demolka, mój mały też ta, czasem się gwałtownie ruszy, jakby tupał nogami kiedy mu coś nie pasuje. No i czkawke też ma bardzo czesto, ktoras z Was o to pytala jakis czas temu.
Ja mialam robione gbs mimo CC, chyba na zaś.
Tiniaq przypomnij mi, prosze, czemu jestes na oddziale? Przez ciśnienie? Fajnie, że Miłoszek duży zawsze uwazalam, ze lepiej za duzy niz za maly