reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Mi.nie dawala.skierowania.na gbs bo bede.miala cc wiec stwierdziła ze bez sensu robic.

Madzia super ze rozbudzil :)

A mnie.cos brzuch ciagnie, strasznie mi to przeszkadza przy chodzeniu jak bym kamien wsadzila do kieszeni.

Ide pomyc podlogi i pranie wstawic , ehh nie chce mi sie

Teoretycznie przy cc nie trzeba się martwić o gbsa,ale wody mogą odejść każdej z nas, a wtedy juz jest to niebezpieczne. Oczywiście obstawiamy, że naszym maluszkom nic się nie wydarzy ;-)

No Magda ktg piękne góry i doliny i widzę ze ruchów mnóstwo to teraz pokazał na co Go stać:)

Lilli chodzi Ci o takie jakby się czegoś przestraszyło i aż podskoczyło ja czasami takie mam wydają się jakby miała nerwa mała:)

Asch wybacz skleroza ciążowa:)

Hej!
U mnie właśnie było usg, łożysko w porządku, 2 stopień, przepływy jak trzeba :-). Miłosz waży już 3260, grubas mały :-D. Teraz aby tylko skoków ciśnienia nie było za bardzo. Zobaczymy, czekamy grzecznie w szpitalu.

reklama
Magda, to się mały Theo rozbrykał,ale taka cicha woda z niego :)

Lilith i Demolka, mój mały też ta, czasem się gwałtownie ruszy, jakby tupał nogami kiedy mu coś nie pasuje. No i czkawke też ma bardzo czesto, ktoras z Was o to pytala jakis czas temu.
Ja mialam robione gbs mimo CC, chyba na zaś.

Tiniaq przypomnij mi, prosze, czemu jestes na oddziale? Przez ciśnienie? Fajnie, że Miłoszek duży :) zawsze uwazalam, ze lepiej za duzy niz za maly :p

Do góry