reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Ola haha...pewnie tak! Dobrze,bo już prawie 3 godziny tu leżę.
anit80
Fanka BB :)
Magda,właśnie miałam pisać że nie masz sie denerwować bo Theo pewnie śpiący jest a tu wiadomość że się rozbudzić i wszystko ok.
Madziu super ze sie rozbudzil.A to spioch maly,stracha nam napedzil :*
Demollka kochana musialas mnie z kims pomylic bo ja jestem tu zupelnie sama wiec na rodzine nie moge liczyc niestety.Nie byli u mnie tutaj nigdy :/
Demollka kochana musialas mnie z kims pomylic bo ja jestem tu zupelnie sama wiec na rodzine nie moge liczyc niestety.Nie byli u mnie tutaj nigdy :/
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
anit80
Bozenka, Aschlee wiem że łatwo się mówi ale leżcie ile wlezie bo później już nie da.
Carolajna a Ty znowu gdzieś lecisz tylko proszę powolutku i na spokojnie
Noc minęła dobrze, spałam twardo chociaż z przerwami. Ale mogę powiedzieć że się wyspałam .
Chyba mam od wczoraj już skurcze przepowiadające, ciągnie mnie w dole brzucha i napiera wtedy na krocze, nie wiem czy to skurcz czy mały się pcha główką . Nic jeszcze mężowi nie mówię żeby nie panikował, jest w pracy ale w razie "w" to 5 min i jest w domu.
Magda chcieliście aby się rozbudził to się rozbudził i rozszalał na całego
Carolajna a Ty znowu gdzieś lecisz tylko proszę powolutku i na spokojnie
Noc minęła dobrze, spałam twardo chociaż z przerwami. Ale mogę powiedzieć że się wyspałam .
Chyba mam od wczoraj już skurcze przepowiadające, ciągnie mnie w dole brzucha i napiera wtedy na krocze, nie wiem czy to skurcz czy mały się pcha główką . Nic jeszcze mężowi nie mówię żeby nie panikował, jest w pracy ale w razie "w" to 5 min i jest w domu.
Magda chcieliście aby się rozbudził to się rozbudził i rozszalał na całego
Bettina2701
Magda wyspał się to i bryka teraz No nie dogodzisz
U mnie dzisiaj spokojnie no ale jak ją bujam co chwilę to co się dziwić.
U mnie dzisiaj spokojnie no ale jak ją bujam co chwilę to co się dziwić.
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Niezłe ziółko z tego mojego synka :-)
reklama