reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Madziu super ze sie rozbudzil.A to spioch maly,stracha nam napedzil :*

Demollka kochana musialas mnie z kims pomylic bo ja jestem tu zupelnie sama wiec na rodzine nie moge liczyc niestety.Nie byli u mnie tutaj nigdy :/

Teraz znowu szaleje za mocno :p Czekamy aż skurcze się wycisza :-)

Załączniki

• 1452855090302.jpg
    1452855090302.jpg
    54,2 KB · Wyświetleń: 51
Bozenka, Aschlee wiem że łatwo się mówi ale leżcie ile wlezie bo później już nie da.
Carolajna a Ty znowu gdzieś lecisz tylko proszę powolutku i na spokojnie :wink:

Noc minęła dobrze, spałam twardo chociaż z przerwami. Ale mogę powiedzieć że się wyspałam :tak:.
Chyba mam od wczoraj już skurcze przepowiadające, ciągnie mnie w dole brzucha i napiera wtedy na krocze, nie wiem czy to skurcz czy mały się pcha główką:confused: . Nic jeszcze mężowi nie mówię żeby nie panikował, jest w pracy ale w razie "w" to 5 min i jest w domu.

Magda chcieliście aby się rozbudził to się rozbudził i rozszalał na całego :-) :)

reklama
Do góry