Dziewczyny jako laik porodowy pytanie mam ... Czy można mieć rozwarcie bez odejścia czopa ? Czy to technicznie niemożliwe ? Ja od wczoraj czuje bóle okresowe, szczególnie jak sie położę i jak dzisiaj aplikowałam ostatnia dawkę luteiny to młoda juz jest baaaardzo nisko. Do tego mam lekkie rozwolnienia
reklama
LilithGoth
Fanka BB :)
Jak wyglada czop sluzowy? W pierwszej ciazy przeoczylam w drugiej nie odszedl ale teraz mialam takiego gluta bezbarwno bialego
novaspace
Bettina obecny dom wypowiedzieliśmy do końca lutego, także 17.02 mam CC, nie wiem jeszcze do którego domu ze szpitala wrócimy :-)
Ja tez czuje mocne ruchy, takie podskakiwanie albo rozpychanie. Te gwałtowne tez mnie niepokoją , nawet pytałam lekarki czy nie jest mała owinięta pępowina... Ale ponoć nie jest, choć dokładnie nie widać
Haruna jesli chodzi o rozwolnienie to czesto maja kobiety krótko przed porodem. A z tym czopem to nawet nie wiem
Tiniaq Milosz jest rzeczywiście duży :-) ale dobrze ze wszystko ok
A u mnie wyniki nie sa takie zle, bardzo niskie zelazo, ale w pierwszej ciazy miałam dokładniej to samo także dobrze ze to tylko to :-) trochę mi lepiej jak wiem ze jest ok
Ja tez czuje mocne ruchy, takie podskakiwanie albo rozpychanie. Te gwałtowne tez mnie niepokoją , nawet pytałam lekarki czy nie jest mała owinięta pępowina... Ale ponoć nie jest, choć dokładnie nie widać
Haruna jesli chodzi o rozwolnienie to czesto maja kobiety krótko przed porodem. A z tym czopem to nawet nie wiem
Tiniaq Milosz jest rzeczywiście duży :-) ale dobrze ze wszystko ok
A u mnie wyniki nie sa takie zle, bardzo niskie zelazo, ale w pierwszej ciazy miałam dokładniej to samo także dobrze ze to tylko to :-) trochę mi lepiej jak wiem ze jest ok
LilithGoth
No to chyba odszedl mi czop taki wlasnie galaretowaty glut
Bozienka24
magmich
Czop wygląda dokładnie tak jak opisała Nowa i może odejść w całości lub w częściach i wtedy można tego nie zauważyć. Ja dzisiaj dzień leniucha właśnie wciągam pysznego pączka.
Na jutro zaplanowane większe zakupy oczywiście z mężem bo sama wszystkiego nie przytaszczę. Aaaa muszę sobie zrobić listę zakupów bo inaczej połowy rzeczy zapomnę Tak to już jest z moją pamięcią w ciąży.
Na jutro zaplanowane większe zakupy oczywiście z mężem bo sama wszystkiego nie przytaszczę. Aaaa muszę sobie zrobić listę zakupów bo inaczej połowy rzeczy zapomnę Tak to już jest z moją pamięcią w ciąży.
Bozienka24
Czop również może wyglądać jak klej ;-) ciągnące przezroczyste zoltawe ...... ja miałam wszystkie oprucz z krwią ;-) i potwierdzone u lekarza ze to to :-)
LilithGoth
Nie.no poczytalam sobie.o tym czopie nawet jakies zdjecia byly i jestem.pewna ze to czop mi odszedl...ale nie przejmuje sie tym bo jest napisane ze nawet pare tyg wczesniej moze odejsc
reklama
Bozienka24
No tak mi os wigilii odchodzi :-) i nawet dalej odchodzi ale już coraz mniej :-)